Mikortól mostátok együtt a gyerek ruháit a ti ruháitokkal, mennyi idősen?
Én is az elsőnél még külön mostam, aztán a másodiknál már nem, a kezdetektől fogva.
Csak a volt férjem ultramocskos munkásruháját mostam külön, de azt még a saját farmeremtől is.
Èn meg mindig külön mosom neki.
Anyám is mindig külön mosta az ö ruháikat meg a mieinket.
Gyerekeknek heti 3-4x mosok, így semmi értelme össze keverni sem, mert simán 2 naponta megtellik egy mosógép csak az ö ruháikkal.
Fehéreket néha mosom egyben, de max azokat, mert azokból nem tellik meg egy mosogép egyszerre.
Nektek nem tellik meg 2-3 nap alatt pl 2 gyereknél egy mosógép?
"Nektek nem tellik meg 2-3 nap alatt pl 2 gyereknél egy mosógép?"
De, pl mivel lányok, sok a piros, élénk rózsaszín ruhájuk. Nekik összegyűlik, nekem viszont nem, mert van két élénkebb lila felsőm meg 3 bugyim. Ha az összes ilyen színű cuccomat összerakom, akkor sincs meg még egy fél mosás sem. Szóval én színek szerint rakom össze, simán bevágom az én ruhámat az övék közé... Viszont mivel én főleg szürkét, zöldet és barnát hordok, ha nekik van csak 1-2 ilyen cuccuk, akkor meg azt teszem be az enyém közé. Azért ha az én pólómra ráfektetem a babát, hozzáér a kis pofija, kezecskéje, összeér a rugijával az én ruhám, akkor a mosásnál miért kellene külön raknom? Ha mocskos az én póllóm, az 99%-ban bababüfi miatt volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!