Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ha a gyermek mondjuk 90 cm,...

Ha a gyermek mondjuk 90 cm, akkor méretben melyik ruhát erdemes neki venni, a 92-est, vagy a 98-ast?

Figyelt kérdés
febr. 2. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%
elején még pl 90 cm gyerekre 98 vettem de utána már lassan csak akkor cseréltem le ha tényleg kinötte a ruháját szemre is .
febr. 2. 15:18
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

A sinsay totál kiszámíthatatlan. Van hogy kisebb, van, hogy nagyobb.

Én pont ezért mindent előre vásárolok, amikor akciós. Most jár a 86-os méret végén, de már megvettem neki a 92-es cuccokat tavaszra és nyárra, 98-as kabátot jövő télre. Most azt az overált hordja, amit tavaly januárban vettem idénre. Volt amit novembertől január közepéig tudtunk hordani, és volt amit decembertől most hordunk, de a szezonon belül valamikor belenő.

febr. 5. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!