2 éves elmúlt a gyerekem,kinőtte a halozsákjait.A takarót lerugja magáról. Nézegettem a lábszáras hálózsákokat, egy vagyon, és legalább 2db kellene belőle. A Pepcoban lehet kapni?Aki sosem altatta halozsakban az hogy oldotta meg ezt a takaró témát?
A gyerekem addig aludt betakarva míg babaként el nem kezdett forogni.Utána lehetetlen volt betakarni,sőt felébredt rá.
Pontosan 7,5 éves koráig aludt télen-nyáron takaró nélkül, az idén nyáron szerette meg a takarózást.Mindig vastagabban öltöztettem fel alváshoz.(pizsama+ melegítő alsó-felső),
22, nem kell akkora ház, amit nem bírsz fenntartani. A flancolás megy, de fütésre nem telik?
Írtam, én se panelban lakom, hanem csaladi házban. 110 nmesben. Igy telik normálisan füteni, hogy senki ne fagyjon meg, ha lerúgja a takarót
24
Ha elég sokat gyakorizol, biztosan tudod, hogy az alváshoz idealis hőfok 18-19°C. Nem mintha en valaha ragaszkodtam volna ehhez, mert sokszor a 20 fokban is fázom, de aki 18 fokban lerúgja magárol a takarót, az fix. hogy hideg kézzel-labbal kel. Ha még pelusos is, és az pisis, még rosszabb a hőérzet. Továbba egy 2 eves visszatakarózasi képességei ertelemszerűen messze alulmúlják egy iskolas gyerekét.
Lehet 23-24 fokban aludni, de amúgy az mar nem túl egeszseges. Egy lábas vagy lábatlan hálózsak sokkal idealisabb megoldás.
Ha a gyerekeid 18-19 fokban egy szál pizsamában nem fáznak, akkor nagyon kivételes gyerekek. A többieknek hálózsák javasolt.
Nincs 18 fok.
22,5 van. Nem meleg, nem hideg. Tök jól alszanak benne lerúgott takaróval.
28
Nem a legidealisabb hőfok, de takaró nélkül nincs más megoldás.
Nálunk baromi meleg van, én takarózom este, de ő kitakarja magát, nem fázik.
Nem okozott sose problémát, hogy lerúgja. Nem fagyott meg sose, nem ébred fel, nem hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!