Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » 2 éves elmúlt a gyerekem,kinőt...

2 éves elmúlt a gyerekem,kinőtte a halozsákjait.A takarót lerugja magáról. Nézegettem a lábszáras hálózsákokat, egy vagyon, és legalább 2db kellene belőle. A Pepcoban lehet kapni?Aki sosem altatta halozsakban az hogy oldotta meg ezt a takaró témát?

Figyelt kérdés
dec. 30. 23:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%

Én is mindig takaróval altattam őket. Lerúgják. De a kicsi a hálózsákban meg is buggyanna, neki nonstop melege van, ha összebújnék vele a saját takarómmal is egyből lázad. Ő minden nélkül szeret aludni, pizsamában. A nagyobb fázós, de ő is lerúgja magáról a takarót, neki a tipegő hálózsákok egész jól bejöttek. De hát már 4 éves, az meg macera, ha éjszaka pisilnie kell. Szóval ő is simán pizsamában alszik, a takarót meg néha visszaterítjük rá.

A férjem 38 éves korára sem tanulta meg álmában visszahúzni magára a takarót. Pizsamát persze nem húz, mert már nem 4 éves, szóval éjszakára általában felpörgeti a fűtést 23-24 fokra. Végül is, ez is egy megoldás :D

dec. 31. 08:01
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél használtan
dec. 31. 08:17
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a sima halozsak is egy “vagyon”, legalabbis tobbe kerul, amit en szivem szerint adnek erte, szoval tokmindegy :D

Brendonban van tipego amugy 10 ezer korul, nem kell 20-30 ezerert venni egyet. De lehet hasznalt is, en is volt hogy vettem mar vintedrol.

Majdnem 2 eves a kisfiam es nalunk meg nem mukodik a takaro, probaltuk azt is. De lerugja es fel is ebred, mert fazik, hiaba van 22 fok. Szoval egyelore biztos maradunk a halozsaknal mi is.

dec. 31. 08:40
 14/30 anonim ***** válasza:
85%
Nekem 2 gyerekem vam ,nem , nem keltek fel ra,osszefagyva,libaborosen,bepisilve kuporogtak az agyban!! Kosz nem. A nagy iskolas kor korul kapott takarot,azota rajtamarad. Az ovisom 5,halozsakban alszik,ha akarja, ha nem. Brendon es Matalan is gyart 128as meretig halozsakot. Kertes hazban nalunk 20C van reggelre. Nem lehet takaro nelkul aludni! En ketto alatt alszok. Ki az a lelketlen,aki leszarja h lerugja a gyerek a takarot es alszik nyugodtan? Orankent kene ejjel kelni es visszatakarni. Ugy meg nem lehet elni,letezni,dolgozni hosszu tavon.
dec. 31. 08:41
 15/30 anonim ***** válasza:
46%

"Ki az a lelketlen,aki leszarja h lerugja a gyerek a takarot es alszik nyugodtan?"

Én. Az én gyerekeim nem kelnek összefagyva, libabőrösen, bepisilve. Inkább izzadva, ők már akkor lerúgják a takarót, mikor altatom őket.

Mondjuk nálunj éjjel is 22,5-23 fok van kertesben. A gyerekek 90%-a takaróval alszik, nem hálozsákkal, mennyi sz*r anya.

dec. 31. 09:07
 16/30 anonim ***** válasza:
10%
Értelmes gyerek szól,ha fázik. 1. Betakarom. 2. Betakarózik ő. Nem egy nagy was ist das.
dec. 31. 09:31
 17/30 anonim ***** válasza:
76%

Egyik gyerekem se viselte el a hàlózsàkot. A lànyomnak volt ilyen tipegős. Nem szerette. Nem aludt benne jól. Ha takaróval aludt sokkal jobb éjszakànk volt.

Az ikrek fiú tagja (olyan mint én) még nyàron is nyakig bevan takarózva. Ha lerúgja visszahúzza maràra.

A làny az esti mesèig van letakarva. Onnantól màr rúgja is le a takarót. Ha betakarom megint lerúgja.

Próbàld meg takaróval. Max ha nem jön be veszel tipegőt hasznàltan

dec. 31. 09:36
 18/30 anonim ***** válasza:
2,5 éves kislányomnak tipegő hálózsákja van. Most éppen Aldisok azt hiszem. 4-5 ezer forint volt egy darab. Vinteden is lehet ennyiért találni használta , teljesen jók. Nyárra már nem kapott zsákot és nem is fog, csak egy vékony takarót.
dec. 31. 11:02
 19/30 anonim ***** válasza:
39%

"Ki az a lelketlen,aki leszarja h lerugja a gyerek a takarot es alszik nyugodtan?"

Jelen. Ha fázik, majd betakarózik. Nem csecsemőről beszélünk. Az otthon élő 20 éves gyerekedhez is félkész, mert lerugja a takarot? Amúgy nálunk pl van fűtés, így nem fog megfagyni. "...osszefagyva,libaborosen,bepisilve kuporogtak az agyban!" Erre való a fűtés, plusz ha nem szobatiszta, evidensen pelenkaban alszik

dec. 31. 13:07
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van tipegő hálózsák is meg sima. 2.5 és 5 évesek. Pont ugyanúgy tudnak menni a simában is.. 🙂 A nagynak is hálózsákja van, azt szereti, délutáni alváshoz meg pléd.
dec. 31. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!