Az esőnadrágot vagy a softshell overált betűritek a gumicsizmába, vagy ráhúzzátok a nadrágot a csizmára? Ki hogy csinálja?
Figyelt kérdés
A fiamnak most olyan csizmája van, aminek nincs behúzója. Így eddig én ráhúztam a nadrágot, hogy ne menjen bele felül a víz.
De így is belement. 😅
De ha beletűröm a nadrágot, akkor is belefolyik felül.
Akkor a jó kombináció a behúzós csizma, és abba belehúzni a nadrágot?
szept. 16. 14:06
1/5 anonim válasza:
fiamnak behúzós csizmája van, esőnadrággal. Így is úgyis beázik :D
2/5 anonim válasza:
Nem behúzós csizmája van a fiamnak, én beletűröm az overált. De nem megy bele a víz, legalábbis eddig nem ment bele.
3/5 anonim válasza:
Ráhúzom az overált a csizmára, és alul a gumipántot is a lábára húzom.
Amikor a nadrág belülre került, állt a víz a csizmában. Így száraz
4/5 anonim válasza:
Kívülről húzom rá. Ha nagyon mély pocsolyába megy, akkor persze belefolyhat így is a csizmába a víz, egyébként nem. Az esőnadrág alja is gumis, rászorul a csizmára, tehát fröccsenő víztől véd, de ha maga a pocsolya mélyebb, mint a csizmaszár magassága, akkor a közlekedőedények elve miatt be fog folyni, mindegy hogy kívül van vagy belül. Ha betűrném, akkor a nadrágszáron lefolyó víz mindenképp a csizmában kötne ki. Mondjuk tudtommal a softshell overál amúgy se vízálló, de az esőnadrág szárán szokott csorogni a le a víz, ott ez biztosan számít.
5/5 anonim válasza:
Érdekes, nekünk működik a kívülről ráhúzás, a gumipánt meg a csizmatalpra. Sosem volt szűkítős a csizmaszár, meg nem is látom értelmét, hiszen ami víz lefolyik a nadrágon, az simán beszivárog, akármennyire is szoros rajta a behúzó. Pedig komoly pocsolyaugrató a kislanyom, nem is mindig tudok időben félreugrani a cunami elől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!