Hány fokban hogyan öltöztetitek a 2 éves gyereketeket bölcsibe?
Figyelt kérdés
szept. 10. 15:30
1/6 anonim válasza:
A bölcsibe a nevelők öltöztetik.
Mindig a zsákjában hosszú-rövid, vékony-vastag ruha is. Az udvari játéknál a nevelő dönti el mit ad rá. Hisz ilyenkor ősszel nagyon képlékeny az idő. Az nem mérvadó, hogy reggel még hideg volt, mert lehet 10 órára már egészen felmelegszik az idő.
Bentre pedig egy melegítő alsó, egy rövidujjú body és egy melegítőfelső. Ha melege van, úgyis leveszik a felsőt.
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy reggel hány fokban mibe veszitek a bölcsibe?
szept. 10. 15:43
3/6 anonim válasza:
Hány fojban miben viszitek...
Annyi fokban viszem ahány fok van kinn. És abban viszem ami az időnek megfelelő öltözet.
4/6 anonim válasza:
Még nem bölcsis, mi délelőtt 16 fokban mentünk boltba, rövidnadrágban és pólóban volt a 1.5 évesem, nem fázott. De láttam 1 év körüli gyerkőcöt a boltban kabátban, vastag nadrágban.
5/6 anonim válasza:
Pont ugyanúgy öltöztetem most is, mint amikor bölcsis volt.
Reggel 18 fok: leggings, póló (bölcsiben még body volt póló helyett), kapucnis pulcsi, vászoncipő.
6/6 anonim válasza:
A 4-est nem tudom miért pontozták le, a miénk 2 és fél éves, és szintén rövidnadrágot és pólót adok rá még ilyen hőmérsékletben. Reggel sem volt hideg (15 fok), napközben pedig 25 fok volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!