Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » 50-es babaruha rendelés honnan?

50-es babaruha rendelés honnan?

Figyelt kérdés
A H&M-et,Brendont találtam csak de érdekelne hogy van e még olyan oldal ahol 50-es méret kapható.

szept. 3. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az aucanba még 44-est is láttam.
szept. 4. 09:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Auchanban is lehet kapni 50eset, sőt még annál kisebbet is. Amúgy nem tudom mekkorák voltak az előző babáid, de lehet 1-2 ruhadarabon kívül pl fotózásra nem vennék 50eset. Nyilván ezt te tudod meg te érzed.
szept. 4. 19:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mindegyik 50cm alatt volt és a súlyuk se volt hatalmas 3kg alattiak voltak az 56-os lógott rajtuk nagyon, persze volt pár 50-es is de azokat is kaptuk. Így inkább vennék most előre többet hogy legyen.

szept. 5. 06:40
 14/15 anonim ***** válasza:

A H&M es KIK 50-es az tulajdonképp 56-os, a 4600 grammal és 54 centivel született babám 1,5 hónapos koráig hordta az 50-es H&M-es talpas nacikat, 3 hónapos koráig az 50-es kik-es pulcsit. A Tesco F&F és Disney baby kisebb méret, a Tesco Basic kicsit nagyobb. Az Auchanban is van 50-es azok kicsit kisebbek. A C&A pedig kisebb, ott az 56-os felelt meg az 50-esnek, a 62 az 56-osnak. (Az 56-os C&A rugit nem tudtam ráadni, pedig irtó cukit vettem, a 62-es bodyk egyszer voltak rajta...)

Ha jól emlékszem talán sinsay is volt 50-es,vagy ha nem akkor ott volt olyan 56-os,ami kisebb volt, de az teljesen lutri, össze-vissza vannak a méretek.

szept. 6. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem, mint törzsgyökeres h&m vásárlónak elhiheted: a 50-es ruha 56-osnak felelnek meg a h&mmnél, és ez minden méretnél így van náluk. A kisfiam 86-os ruhákat hord, de a h&mből a 80 is bőven elég. Ezt a későbbiekben is vedd figyelembe. 😊 Nekem koraszülött volt a fiam és akkor, mèg "kezdőként" én sem tudtam ezt, berendeltem egy csomó 50-es ruhát, de elveszett bennük a 2kg-s gyerek. Még egy tipp: a h&m a drágább màrkákhoz tartozik, egyébként jó minőség, de most még annyira gyorsan fog nőni a babád, hogy felesleges befektetni drága ruhákba. Majd ha már több hónapig bír hordani egy méretet, akkor érdemesebb onnan vásárolni.

Ha a pepco-ban veszel pl ruhát, ott az 56-ost ha kimosod és ne adj isten még szàrítógépbe is beteszed simán összemegy 50-esre, így én azt ajánlom 😀 olcsó is és arra a pár hétre ameddit hordani fogja bőven megteszi. 😊

szept. 11. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!