Miert van mindenki oda a liliputi puhatalpu cipokert?
Sziasztok! Nektek is van rossz tapasztalatotok ezzel a cipovel? Rengeteg facebook csoportban istenitik, ismeroseim is ajanlottak, igy persze en is vettem.
Tenyleg szuper puha, cuki meg szep, de konkretan egyetlen hasznalat utan mar megkarcolodott az anyag, maximum 5 hordas utan (semmi extrat nem csinalt benne a gyerek) mar csunyan kopik az eleje.
A vizet nem birja allitolag, nyilvan oke ne legyen vizallo, de olvastam valahol hogy megkemenyedik az anyag es hasznalhatatlan lesz, ha veletlenul vizes lesz. Ezt a reszet meg nem probaltuk.
Na egyszoval draga es tokre nem praktikus, nem ertem a nagy felhajtast korulotte. Raadasul a csunya kopott, foltos cipoket hasznaltan akar 5-6 ezert is aruljak. Na ezt meg foleg nem ertem, miert?? :D
Van nekunk meg dd step es hopphopp puhatalpu, na azok sokkal tartosabbaknak tunnek nekem, legalabbis parszor voltak a gyerek laban es semmi baja az anyagnak. Nalam ez mar nyert ugy :D
Igen, ezt akartam is irni, hogy alapvetoen nagyon szoros a gumi, ez is lehetne egy negativum.
Nekunk pont jo lett, de a kisfiamnak nincs mar olyan pufi laba, mint regebben.
Persze vannak ezek a fuzos cipok, ha jol latom azokban nincs gumi, de pl melegebb idoben inkabb a szandit adnam ra, nem ezt.
Nagyon hamar látszódik a használat, de aztán végül sokáig bírta nálunk. 3 gyerek hasznàlta, kicsit lukas is volt az orra már, de attól még jó volt.
Végül más vált be sokkal jobban (tikki)
Biztos hasznalattol is fugg, nem jar meg olyan nagyon stabilan, lehet jobban huzza a labat es nem emeli elegge, ez a baj, passz :D
De akkor valtozo, hogy kinel mennyire kopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!