Miert van mindenki oda a liliputi puhatalpu cipokert?
Sziasztok! Nektek is van rossz tapasztalatotok ezzel a cipovel? Rengeteg facebook csoportban istenitik, ismeroseim is ajanlottak, igy persze en is vettem.
Tenyleg szuper puha, cuki meg szep, de konkretan egyetlen hasznalat utan mar megkarcolodott az anyag, maximum 5 hordas utan (semmi extrat nem csinalt benne a gyerek) mar csunyan kopik az eleje.
A vizet nem birja allitolag, nyilvan oke ne legyen vizallo, de olvastam valahol hogy megkemenyedik az anyag es hasznalhatatlan lesz, ha veletlenul vizes lesz. Ezt a reszet meg nem probaltuk.
Na egyszoval draga es tokre nem praktikus, nem ertem a nagy felhajtast korulotte. Raadasul a csunya kopott, foltos cipoket hasznaltan akar 5-6 ezert is aruljak. Na ezt meg foleg nem ertem, miert?? :D
Van nekunk meg dd step es hopphopp puhatalpu, na azok sokkal tartosabbaknak tunnek nekem, legalabbis parszor voltak a gyerek laban es semmi baja az anyagnak. Nalam ez mar nyert ugy :D
Én sem értem. Mi kaptunk, nekem a gyerek nem volt hajlandó hordani.
Ahogy azt sem értem, miért lett divat a szupinált cipő.
Veszik orrba szájba, holott ha a gyereknek nincs szüksége a szupinálásra, több kárt tehet mint hasznot. Ha nem vagyok biztos a gyerekem lábába, elviszem ortopéd dokihoz, aki elmondja mi a teendő. Nem én random veszek szupináltat, mert most az a menő.
En se azert vettem, hogy “divatos” legyen, nyilvanvaloan termeszetes, hogy serul az anyag.
De mar 1 hasznalat utan? Aztan lassan meg olyan kopott,felek kilyukad, pedig hordta kb 10 alkalommal.
Lehet, hogy en varok tul sokat, hogy egy icipicit tartosabb legyen, vallalom :D
De pl a ket masik cipo sokkal jobban birjak nalunk szerencsere, nyilvanvaloan ezek is kopni fognak, de egyelore 5 hasznalat utan meg nincs rajtuk semmilyen serules, csak a talpon latszik, hogy volt hordva kint is.
Olcsobbra jon ki valamennyivel, dd step foleg, mert azt szemelyesen is meg tudtam venni, nem kellett rendelni, de igazabol itt most nem azon van a hangsuly, hogy mennyibe kerul, hanem az ar-ertek aranyon.
Én is vettem, mert hogy milyen klassz. Nem akarok sarkos lenni, de inkább egy silány szar, ami legalább drága.
Látom csoportokban, hogy a totál kuka érett darabokat is több ezerért adják.
A mienk 3 ! alkalom után úgy nézett ki, mint egy agyonhordott darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!