Ki mekkora ruhában hozta haza a babáját a kórházból?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja ne vegyek 56osbál kisebb tuhát, inkább legyen kicsit nagy a babára, az nem baj, mert hogy ez se lesz sokáig hordva. Tényleg elég ha 56os rucikat veszek neki az első pár alkalomra? Ennél kisebb nem kell? 😊
50-54 cm közötti magassággal születtek a gyerekeim,56-osban jöttünk haza,de itthon már kényelmesebb volt a 62-es 1 hetes korban.Szerintem sem kell kisebb ruha,kivéve ha korababa,vagy nagyon pici lesz.
máj. 7. 14:04
12/22 anonim válasza:
56-osnál kisebbet nem vettem. 52 és 54 centivel születtek
máj. 7. 14:07
13/22 anonim válasza:
Az első fiam 51 cm volt, rá nagyon nagy volt az 56-os, de azért nem vittem kisebbet. A második 55 cm volt, nem ment rá az 56-os rugdalózó…
máj. 7. 14:15
14/22 anonim válasza:
Az se mindegy milyen ruhamárka. 4500 grammal és 54 cm-el született a fiam, F&F 56-osban hoztam haza, a C&A 56-os kicsi volt rá, a H&M 50-eseket 2 hónapig hordta. A H&M 56-osban elveszett volna újszülötten, pepcoból már 68-ast hordott, mikor a H&M 56-osokat elraktam.
máj. 7. 14:21
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csajok🥰😊
máj. 7. 14:27
16/22 anonim válasza:
H&M es KIK ruhak nagyobbak 1 merettel, neha a pepco is, de az valtozo, erre lehet szamitani. F&F meretaranyos, c&a inkabb vekony babakra van, igy abbol is egy szammal nagyobb kell, ha nem ilyen alkatu a baba.
Sinsay kisebb 1 merettel.
máj. 7. 14:28
17/22 anonim válasza:
Az első gyerekünknél volt pár 56-os ruhánk és 62-esből volt több. 54 cm-rel született, pár hétig jó volt rá az 56-os is (ebben hoztuk haza), de a 62-es sem volt olyan vészesen nagy. A testvére 48 cm-rel és 2,5 kg-mal született. A kórházi 56-os ruhák nagyon lógtak rajta, anyósom eredetileg is szeretett volna egy lányos hazamenős ruhát venni neki ajándékba, úgyhogy vett egy 50-est, abban jött haza, de nem sokáig volt a mérete. 56-osból viszont vettünk még, mert 3 hónapos koráig azt hordott. A testvérem gyerekeire viszont már a születésükkor is kicsi volt az 56-os és több ismerősöm is hasonlóan járt.
Ha a kórházban adnak babaruhát, akkor alapesetben szerintem nem érdemes 56-osnál kisebbet venni, legfeljebb valaki szerez még, amíg bent vagytok, ha nagyon kicsi a baba. Legyen 5-6 db 56-os, ha kevés, még mindig lehet venni.
máj. 7. 14:50
18/22 anonim válasza:
3000 g-mal es 47 cm-rel szuletett a lanyunk, 50-esben vittuk haza, kb 6-7 het alatt ki is notte az 50 es meretet.
máj. 7. 14:54
19/22 anonim válasza:
Mi kaptunk kölcsön 50-es ruhákat, egy ideig még azokat hordta, nekünk jó volt, hogy van. Születése előtt tudtuk, hogy nem lesz nagy baba. 2830 g 51 cm-rel született.
máj. 7. 15:01
20/22 anonim válasza:
Szia. Kisfiam 50 cm-el született, az 50-es ruci kicsi volt rá. 56-osban hoztuk haza, de az meg még nagy volt neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!