Ki mekkora ruhában hozta haza a babáját a kórházból?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja ne vegyek 56osbál kisebb tuhát, inkább legyen kicsit nagy a babára, az nem baj, mert hogy ez se lesz sokáig hordva. Tényleg elég ha 56os rucikat veszek neki az első pár alkalomra? Ennél kisebb nem kell? 😊máj. 7. 13:18
1/22 A kérdező kommentje:
Persze tudom vannak extrán kicsi, és extrán nagy babák. De az átlagot nézve kérdezem 😊
máj. 7. 13:18
2/22 anonim válasza:
52 cm-rel született. 56-osban, megette a ruha, de nem baj. 🙂
3/22 anonim válasza:
Torveny nem tiltja, hogy vegyel par darabot, tokmindegy ki mit mond.😊
En 56-osban hoztam haza, de az 53 centis kisfiamon meg az is logott meg o kisebb sullyal is szuletette, szoval ez is szamit, hiaba volt hosszu. Viszont kb 1 het alatt mar belenott, igy en ezert nem vettem kisebb ruhat mar.
De ha mondjuk 50 centisen szuletett volna, vettem volna utolag parat.
El lehet adni, ha kinovi.
4/22 anonim válasza:
3700 grammal született, 52 centi volt, 56os ruhában hoztuk haza, de feszült rajta :D azóta is mindig az egy számmal nagyobbakban van el kényelmesen, mert kis husi :D
Mi is kaptunk nagyon kicsi ruhákat, talán 44eset. Amíg nem született meg, megtartottuk, utána bevittem a kórházba, mert gyűjtöttek babaruhát (nálunk kórházi ruhában vannak a babák a hazamenetelig).
5/22 anonim válasza:
4,5 kilóval 55 centivel született. A ruha 56-os volt de az 56-os overál kicsi volt rá így a férjem hozott be 62-es méretet.
6/22 anonim válasza:
A fiam 3900 grammal és 55 cm-el született, a lányom 3700 grammal és 54 cm-el. Mindkettőt 56-os ruhában hoztam haza, de kb 2 hétig hordtak ekkorát, utána már 62-es kellett.
7/22 anonim válasza:
2750el es 49 cmvel szuletett, 56osban de logott rajta minden. Nem vettem 50est, belenott
8/22 anonim válasza:
54 és 55 centivel születtek a lányaim, 56-os ruhák jók voltak nekik, abban hoztuk haza őket.
9/22 anonim válasza:
A 62-es ruha épp ráment a gyerekekre, 2 hét múlva vettem elő a 68-ast. Én kaptam 56-os csini ruhát a családtól, amiben hazahozzam, mert tudták, hogy nem veszek külön erre az alkalomra, de érintetlenül továbbadtam, mert ráadbi se tudtam a babára.
10/22 anonim válasza:
2960 g-mal és 49 cm-rel született a kislányom, az 56-os nagyon nagy volt rá, a férjem hozott be 1-2 50-eset is, az volt jó rá, abban is hoztuk haza. (De sok biztos nem kell belőle.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!