Ciki megkérdezni, hogy nincs-e nála?
Figyelt kérdés
A szomszédban kisebb gyerek van. Én a fiam kinőtt ruháit nekik szoktam adni. Most viszont nem találom a fiam mamuszát, együtt mostam ki azokkal a ruhákkal amiket nekik adtam még a nyáron. Valószínűleg véletlenül odaadtam azt is. Ti visszakérnétek a helyemben?2023. nov. 13. 11:31
2/7 anonim válasza:
Szerintem ciki. Inkább vennék egy újat.
3/7 anonim válasza:
Viszonytól függ. Van akitől simán megkérdezném, mástól meg nem.
Tőlem kértek már vissza így sapit.
Valamint ha már használhatja az a kisgyerek akkor inkább vennék újat.
4/7 anonim válasza:
Ha a legkedvesebb mamusza lenne akkor rákérdeznék hogy nem-e keveredett bele. Ha nem akkor vennék neki egy újat
5/7 anonim válasza:
Ha odaadtad nekik, és lehet, hogy már használja is az a kisgyerek, akkor nem kérném, legközelebb jobban odafigyelnék ilyenre. Egyébként nem ciki, csak azért a másik lábáról már azért nem venném el a cipőt, ha már egyszer odaadtam.
6/7 anonim válasza:
Jartam igy egyszer, en kaptam a gyerekruha csomagban valamit, ami nem illett meretben, neztem is, hogy miert adtak oda, de mivel ez nem egyedi eset volt ( maskor is volt a csomagban nagyobb meret), igy tovabb adtam.
Utana meg kerestek rajtam ... es ugy ereztettek, mintha en lennek a hibas , igy nem, en nem kernem vissza. Figyelj jobban maskor, ennyit mondanek.
7/7 anonim válasza:
Dehogy kérném vissza. Vennék egy újat, egy mamuszról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!