Engeditek még a gyerekeiteket rövidnaciban iskolába, óvodába?
Figyelt kérdés
Reggel ugyan hűvös van, de napközben még meleg.2023. okt. 6. 07:42
11/24 anonim válasza:
Mi sportosan vagyunk és a gyerekeim sem fázódak, fiúk. Nekem rövidben mentek, reggel pulcsival. Az egyik ráadásul biciklin. Nagyon ritkán betegek. Ma az ünneplő miatt mentek hosszúban, de már mondtam nekik, hogy jövő héttől hosszú nadrág kell...
13/24 anonim válasza:
Meg sztem nem mindegy, mennyi idősek. Enyémek 13, 11 évesek. Ovist biztos nem engednék. Lenne váltónadrágja a zsákban.
11. voltam.
14/24 anonim válasza:
Tegnapelőttig mentek rövidben. Tegnap már hosszút adtam, bár a kisebb berzenkedett, raktam váltót. De kabát még nem kell.
4 és 8 évesek.
15/24 anonim válasza:
Nem. Nyolc fok volt valamelyik reggel. Van bent váltó rövidnadrág, ha az óvónő úgy látja jónak, majd felveteti a gyerekkel.
16/24 anonim válasza:
Hosszú nadrágban megy pulcsival, viszont a csoportszobában meleg van, így bent átöltözik rövidnadrágba.
17/24 anonim válasza:
Akkor miért lettem lepontozva?! Ugyanezeket írtam! Illetve a kérdésre válaszoltam és azt írtam le, ahogy nalunk van... 🤷♀️
18/24 anonim válasza:
Esélytelen, hosszúgatyában járok így is és délután sincs soha melegem.
19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld pipa :) Az enyémek sem fázósak, a kicsi nagycsoportos ovis lány, a nagy 11 éves sulis. Még mindketten térdnadrágban járnak, pulcsival reggelente, de nappal a pulcsi sem kell nekik. Csak vannak, akik emiatt úgy néznek ránk, mint az ufókra :D
2023. okt. 6. 13:24
20/24 anonim válasza:
Hát nem csodálom! Azért már nem térdnadrágos idő van.Ovisnak pláne szerintem.Ha nektek így jó,és betegek sem lesznek, akkor egészségetekre,de a reggeli 8-10 fok az nem térdnadrág, rövidnadrág szezon már.Mi sem vagyunk fázósak,télen is csak 21 fokra fűtünk,éjjel csak 18-19 fok van,úgy tudunk aludni,de 10 fokbanár hosszú nadrágban megyünk el.Ősz van ráadásul, elkezdhet fújni a szél,esni az eső,és akkor nem is lesz melegebb,sőt ..Szóval azért én is néznék egy nagyot,ha így mennétek el mellettem.Az oké,hogy bent átöltöznek az oviban,ott nálunk iseleg van,de mondjuk a hosszú nadrág, rövid ujjú bőven elfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!