Hogyan tudnék úgy segíteni rászorulónak babaruhával/holmival hogy ténylegesen rászoruló kapja?
Adományboltba szoktam bevinni. Ott durván 50-100-200 ft-os darabáron adják el, a saját fenntartásuk fedezésére.
Sűrűn szoktak nagyobb csomagokat össze állítani ingyenes nagyon rászoruló családoknak. De nem csak ruhákat, játékokat, használati tárgyakat sőt bútorokat is. Szerintem jó helyre kerülnek
Igen, ez egy nagyon bosszantó dolog, olyat is hallottam már, hogy az igazán csórók is még megszólták a kapott ruhát, hogy mi ez a bolyhos felmosórongy meg ilyenek.
Meg aki árulja is, oké, lehet mondani, hogy hadd árulja, a pénzre lehet nagyobb szüksége van, de mi a garancia, hogy mondjuk tápszert vagy gyümölcsöt vesz-e a gyereknek belőle, vagy magának cigit meg piát.
Én meg ezt még így közvetett módon sem szeretném szponzorálni.
Szerintem is talán a védőnő tud segíteni.
Neten semmiképp se hirdesd. Rohadt léhűtők fognak ráugrani, akik eladják.
Ismerőst, védőnőt kérdezd inkább. Vagy adománybolt, ahogy írták.
Nekem ezek jutnak eszembe:
- Leadhatod a babaholmikat kórházakba is, onnan max pár darabot lopkodnak el, de azért javarészt arra használják, amire való.
- Elviheted családsegítőbe / védőnőhöz, jobb esetben ők tényleg annak adják, akinek valóban kell.
- Vársz és odaadod valakinek, akit te kedvelsz és tudod, hogy hasznát venné, barát, barátnő, kolléga, szomszéd stb.
- Nagyon olcsón adod, így kapsz érte valamennyi pénzt, mégse ingyen adtad tovább.
+1 ami nálunk nagyon riherongy állapotba kerül, mert foltos, kopott, bolyhos, azt én mindig ingyen elvihetőnek felrakom, mint játszós ruha. Ezeket a haszonlesők nem viszik, mert eladni nem lehet, egy foltos, divatjamúlt melegítőnadrágot tényleg max egy olyan anyuka visz el tőlem, aki szintén a kertbe szánja a sárban csúszó gyerekének. Ha úgy se kell senkinek, akkor meg kuka.
A márkás jó állapotu eladásra kerül többi meg egy kedves barátomnak ő rendkívül szokott örülni neki.
Én csak barátoknak adok ruhát akiket ismerek jol vagy eladom .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!