Bundazsákból újszülött méretet vegyek, vagy vehetek olyat is, ami 3 hónapos kortól jó?
Mikor fog születni a pici?
Én utáltam, amikor sokkal nagyobb volt rá a ruha. Főleg manapság, amikor bárhol bármikor lehet kapni jó áron akár új holmikat is.
Nekem májusi volt a gyerek, 3700 grammal/51 cm született, de bőven jó volt rá másfél hónapig az 56-os cuccok. Főleg H&M-et vettem, mert azoknak olyan jó a szabása, hogy sokáig tudott hordani egy méretet. Hisz a gyerek hossza nagyobb ütemben nő, mint a szélessége.
62-68-as bundazsák egész télen jó volt rá.
Most bundazsak vagy overal? Bundazsakbol mindegy, overalbol azert nem, mert nem csak a labanal lesz nagyobb, hanem a baba belecsuszik es 2 perc alatt a feje elott lesz az anyag.
Ez veszelyes, erdemes olyan meretet venni, ami jo ra.
62-es biztosan oriasi lesz, foleg a h&m-bol, ott a baba ruhak egy merettel nagyobbak kb.
Hasznaltan is vasarolhatsz nyugodtan, ha nem akarsz ra annyi penzt kiadni, a babak gyorsan nonek, ezeknek a ruhaknak kb semmi bajuk. Nem olyan, mint egy mar jaro gyereknel, ott mar konnyen tonkremennek persze.
Bundazsák, nem írt senki overált.
Januárban.
Köszi!
Többi márkával esetleg van tapasztalatotok, hogy mekkora az eltérés? Vagy csak a H&M-nél van ilyen félretájékoztatva írva a méret?
Ez baba alkattol is fugg. Elvileg a tesco es c&a meretaranyos, de nalunk mindig nagyobb kellett a kisfiamra.
Sinsay az altalaban egy szammal kisebb, pepconal valtozo.
Szoval nehez megmondani, babatol is fugg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!