Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Létezik kismotorozásbiztos...

Létezik kismotorozásbiztos gyerekcipő? Ami nem megy tönkre 2 héten belül?

Figyelt kérdés
D.d.step sportcipőjét fiam 2 hét alatt leamortizálta🥴 van olyan cipő, ami ennél jobban bírja?
2023. szept. 29. 06:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hmm csak nem sikerül belinkelni🤣🙈
2023. szept. 29. 21:11
 12/17 A kérdező kommentje:
2023. szept. 29. 21:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Na harmadszorra 🙈 nem innen vettem, csak itt találtam képet. Pont ez van meg neki.
2023. szept. 29. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én is ilyen D. D. Stepeket szoktam venni, de egyiknek az orra sem ment szét, ugyanazt akartam írni, mint valaki, hogy pont emiatt szeretem, mert bírja a motorozást, szóval így passz.
2023. szept. 29. 21:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Ugyanezt a fazont vettem én is mindig, sosem lett semmi baja. Mármint igen, a gumis rész kicsit karcos, kopott volt. De azt csak közelről lehetett észrevenni.
2023. szept. 30. 07:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Jól kisegítettek akik leírták hogy nekik is ilyen van és bírja... hát nyilván nálatok meg nem bírja.

Az én fiam nagycsoportos. Imád biciklizni, és még vannak időszakok amikor az oviban ismét a futóbicó a kedvence. Pl. most a szeptember ilyen volt, két párat kapott ebből 1 pár cipője kuka lett. Lidl-s cipő volt. A Ponte 20 még bírja, ennek gumis az orra. A DD stepeket, Elefanteneket sosem szerettem. Ponte jött be. Esetleg próbáld ki. Az orrvédő jó egy bizonyos méretig amit fentebb írtak.

2023. okt. 1. 13:14
 17/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ez volt ami túlélte :)

2023. okt. 1. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!