Milyen gumicsizmát vegyek 1,5 éves gyereknek? Itt is számít milyen márka, van minőségi különbség? Mire kell odafigyelni? (Ddstep, elefanten cipőt hordunk)
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 08:23
1/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy szetinrem, úgysem gyakran lesz rajta. Én aldiban, pepcoban vettem.
2/9 anonim válasza:
Tök mindegy, évente 5x fogod ráadni 2x fél órára. Tangapapucs is lehetne ennyi erővel.
3/9 anonim válasza:
Barmilyet. Mivel nem napi használatban lesz, csak annyi a lényeg, hogy ne azzon be
4/9 anonim válasza:
Én használtan vettem az óvodás lányomnak is. Nagyon drágák ahhoz, hogy évente pár alkalommal felvegye, utána úgyis hamar kinövi.
5/9 anonim válasza:
Cipőt mindig márkásat vettem a gyerekeknek, gumicsizmából az az egy volt fontos, hogy a tetején legyen behúzható vászon rész. Kevésbé folyik bele a víz. Évente párszor adja rá az ember, felesleges drágát venni.
6/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, milyet veszel, nincs rajta annyit úgysem.
A fröccsöntött gumit kitaposni se tudja, így használt is lehet.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ❤️
2023. máj. 14. 14:15
8/9 anonim válasza:
Én a Decathlonban vettem vitorlázáshoz valót, mert jó bő a szára és csak ezt az egy fajtát tudtam ráhúzni a lábára. Esőoverállal használjuk, azt kívülről ráhúzom és a talpa alá kerül a gumi, így nem esik le (amúgy könnyen leesik, mert könnyű fölhúzni is).
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de csak kintre a kertbe kell, mert a bőrcipője túl drága a bekoszoláshoz
2023. máj. 14. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!