Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Kisiskolas gyereketeknek hany...

Kisiskolas gyereketeknek hany par cipoje van ?

Figyelt kérdés

Egy hasonlo kerdes ihletett, de ott tinedzserrol volt szo.

Atlag 6-9 eves gyereketeknek, hany par cipoje van ?

Nekem 7 evesem van, kulfodon lakunk itt egyenruha van, igy az iskolaba van egy par fekete borcipoje (ez altalaban egesz evben kibirja), torna napokon fekete sportcipoben kell menni.

Ezen kivul van egy nyari Crocs-a, es egy sportcipoje.

Itt telen nincs ho meg ilyesmi, igy igazabol ennyivel vegigvisszuk az evet, hisz eleve hetvegere nem kell csak iskolai cipo.

2023. szept. 12. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ja meg van egy nem szőrös kinti papucsa, ilyen kamucrocs, illetve egy fekete csini ünneplőcipője kb 4 centis sarokkal.

17ot számoltam, de lehet mellé ment. Nem tűnik soknak egyébként, és hamarosan kikopnak majd olyanok, hogy kinti tornacipő, meg vizezős cipő, mert már idén sem volt oda, hogy játszani kell a vizes részen. Kinövi majd az ünneplő cipőt is, mert elég lesz a fekete normális őszi/nyárija, illetve a mamuszokat is hamarosan. Meg ugye ha nem játszik kint, nemkopnak el a cipői focitól, ez is hamarosan megszűnik.

Szerintem belefér a mi mennyiségünk, főleg mivel a csizmák előző szezonból valóak és mindig jók, illetve ez a kinti papucsra is igaz, meg a mamuszokra is, és egy két edzőcipőre is. A benti szandija is előző nyárról maradt, a benti tornacipője meg a tavalyi benti zárt cipője:)

2023. szept. 12. 17:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Minden fajtából csak egyetlen egy pár.

Most őszre 1 sportcipő, 1 tornacipő, 1 benti.

Gumicsizma.

Lesz még 1 bőr félcipő, ha hideg lesz a sporthoz.

Van otthon papucs, úszásra papucs.

Télre lesz 1 bakancs.

Ünneplője nincs. Évnyitóra jó volt a nyári szandál, évközben a benti cipője "elég szép" hozzá. A lakkcipőt/balerinát nem szereti, kényelmetlen arra a fél órára is.

A cipők halmozásának nem látom értelmét addig, amíg egy cipő max. egy szezonig jó, mert kinövi. Kamaszoknál ezért más. Nekem 12 évesen állt meg a lábam (majd szülések után mégis "nőtt", de addig nem).

2023. szept. 12. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:
12 éves a fiam. Suliban és itthon van 1-1 pár papucsa, 1 pár utcai cipő, 1 tesire és 1 fociedzésre. Még eléggé növésben van a lába, ezért sem akarom halmozni, illetve ő sem akar többet.
2023. szept. 12. 22:10
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Lányomnak van egy túra cipöje abban jár suliba van egy szandálja ,télre meg egy meleg vizállo bakancsos azt ennyi.
2023. szept. 12. 22:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Váltócipő, tornacipő kell a suliba külön.

Ezen kívül van 2 sportcipője (egy műbőr és egy vászon), 1 bőr cipő (ezt leginkább csak alkalmakra húzza, vagy ha olyan helyre megyünk + iskolai ünnepségekre is tökéletes), 1 bakancs télre és egy papucs, amit strandon hord.

+ van egy benti papucsa, amit alig húz fel, meg egy cipője, ami csak az udvarra jó már.

Szerintem bőven elég.

Szandált nem hajlandó felvenni, gumicsizmája szerintem 3 évesen volt utoljára.

Ha kislány lenne, biztos több lenne :-)

8 éves, fiú

2023. szept. 13. 17:33
 16/16 anonim ***** válasza:

7 éves fiú, most kezdte a sulit. 2 pár sportcipő amiben jár, mert minden nap folyik a homok a gyerekből (jobban mint mikor ovis volt) és biztos legyen száraz tiszta cipője. Egy benti cipő, egy tornacipő, egy pár itthoni sportcipő, egy papucs, meg nyilván nyárról egy szandál. Gumicsizmát meg bakancsát kinőtte, azt majd venni kell.

Tehát aktuálisan: 6 pár amit használ.

2023. okt. 1. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!