Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Túl babás egy 1 évesre rugdalózó?

Túl babás egy 1 évesre rugdalózó?

Figyelt kérdés
A lányom lerúgja a zoknit, kész küzdelem rá bármi ruhát adni, úgyhogy arra gondoltam, hogy ha jönnek a hidegebb idők, adok rá cipzáros rugit, mert azt a leggyorsabb fel-le venni és takarja a talpát, amit sehogy máshogy nem tudok megoldani. Szerintetek 1 évesre már gáz rugdalózót adni? Csak itthonra, játszósnak. Nem akarok belőle óriásbébit csinálni, de praktikussági szempontból az lenne a legjobb.
2023. aug. 9. 11:09
A kérdező szavazást indított:
Furán néz ki ilyen nagy gyereken.
Teljesen mindegy, csak kényelmes legyen.
35 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha megfelelő a mérete, és nem feszül a lábfején (ez nagyon fontos, mert eldeformálhatja a körmét, ami benövéshez vezethet), nem gond. Más dolog, hogy ilyen idősen már lépeget, a rugi talpa meg csúszik. A harisnya praktikusabb.
2023. aug. 9. 11:19
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Ha kényelmes neki és nem zavarja őt a mozgásban, akkor teljesen ok. Az enyémeket zavarta volna. Járásnál csúszik, mászásnál lemarad

Egyébként ha hidegebbek vannak, akkor egy harisnya is megfelel a célnak. Tény hogy az macerásabb pelenkázásnál

2023. aug. 9. 11:22
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én harisnyát vagy talpas nadrágot használtam. Alváshoz szoktuk a kezes-lábast. Vagyis nálunk ez vált be. De persze, kinek mi a praktikusabb. Teljesen mindegy, hogy otthonra mit adsz rá, csak legyen rajta valami.
2023. aug. 9. 11:28
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Harisnyanadrág.
2023. aug. 9. 11:35
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
A megoldás a harisnyanadrág.Nem való már neki a rugi.
2023. aug. 9. 11:36
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Járó gyerekre nem adnám, és általában csúsznak is.

Volt babatornán annó egy fura anyuka, a gyerekein mindig nagyon értelmetlen ruhák voltak, na ő hozta egyszer plüss rugiban a másfél évest tornázni, szegény gyerek olyanokat tanyált a parkettán......

2023. aug. 9. 11:42
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a csúszásra nem gondoltam. Vagyis eszembe jutott, de harisnyából még nem láttam csúszásgátlósat, akkor meg ugyanott vagyok mindkettővel. Hol vesztek harisnyát? H&M-ben szoktam vásárolni, ott még nem láttam.
2023. aug. 9. 11:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én itt vettem annak idején:

[link]

2023. aug. 9. 11:56
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
De ha beírod a google-be, hogy csúszásgátlós baba harisnyanadrág, dob fel több találatot is :)
2023. aug. 9. 11:58
 10/17 anonim ***** válasza:
86%

Én azután csak pizsamának használtam a rugit, hogy mászni kezdett, mert nem volt praktikus, csúszott jobbra balra (de alváshoz jó).

Sima harisnyát adnék rá, lidl/aldiban ha van, azok csúszásgátlósak.

2023. aug. 9. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!