Ilyen jó időben bent a házban mit adtok a babára?Nálam 7 hos a baba.25 fok van bent.
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 08:08
1/9 anonim válasza:
6 hetes 1 body plusz zokni 25 fok van bennt
2/9 anonim válasza:
6 hós, body vagy napozó+zokni 25 fok van, kint meg a zoknit is leveszem
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Igen,a zoknit is akartam kérdezni,hogy azt mindig érdemes raadni a labukra?Vagy ilyen nagy melegekben nem kell?
2023. jún. 21. 08:18
4/9 anonim válasza:
Ha nagyon hideg a lába feladom de ha erzem,hogy izzad akkor leveszem
5/9 anonim válasza:
Ha melege van bőven elég a pelenka is bentre.
6/9 anonim válasza:
Pelenka + rá rövidnaci.
Igy is izzad, 26fok van.
Rövidnadrágot azért adok, mert leveszi a pelust nélküle. 8hónapos
7/9 anonim válasza:
11 hónapos. Csak egy body van rajta, a zoknit leveszi.
9/9 anonim válasza:
Nappal body és kis nadrág általában, ha nagyon meleg van, akkor kis napozó. 9 hónapos múlt a kisfiam.
Bocs az offért, azoktól kérdeznék, akik hasonló korú babára csak bodyt adnak: Nem mássza szét a babátok a térdét?
Én szinte mindig adok rá egy kis nadrágot, mert olyan piros/ barna lesz a kis térde, hogy nem tudom elhinni, hogy nem kellemetlen neki. Viszont a naci is kényelmetlen a melegben... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!