Mikor “illendő” megvenni az első dolgokat a babának?
Gondolok itt kiságyra, babakocsi, cumisüveg stb. Most vagyok 12 hetes és már most nagyon izgatott vagyok és alig várom a babát, de félek hogy túl hamar költekeznék és esetleg valami rosszul alakulna. Szüleim szerint mindent elég az utolsó hónapban megvenni.
Kinek mi a tapasztalata vagy tanácsa ezzel kapcsolatban?
Én 36hetesen egyszerre vettem meg mindent.
Tesóm 20hetesen mar bevásárolt, 22 hetesen elhalt a baba. Utana nezegethette 2 évig a bútorokat, babaszobát, mire megszületett az első gyerek.
Én a 13. héten csináltattam nipt tesztet, ahogy annak az eredménye megjött és kiderült a neme mentem is babaruhát venni. :D
Most vagyok 16 hetes, nemsokára megnézem a tesómnál milyen cuccok maradtak, amiket oda tud adni és utána kezdek majd nagyobb dolgokat bevásárolni. Nem azon múlik semmi, hogy mikor kezd el az ember vásárolni.
Ismerosom az utolso honapban vasarolt be, majd tulhordta es halvaszuletett a baba sajnos. Semmit az eg vilagon nem szamit
mikor vasarolsz be. En a terhessegmegallapito UH utan mar vasaroltam, mert ezer dolgom volt
meg a babaholmi vasarlason kivul, igy elinteztem mindent, amig tudtam. 40+0 szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!