Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » A hétvégi 27-28 fokban mit...

A hétvégi 27-28 fokban mit érdemes ráadni?

Figyelt kérdés

Az előrejelzés szerint (bár fenntartásokkal kezelve) felénk 27-28 fok lesz a hétvégén.

Olyan délután 4 körül lenne kinti programunk az 1 éves lányommal.

Babakocsiban fog végig ülni, elég izzadós szegény, szóval próbálom nem túlöltöztetni, de amikor beköszönt valami olyan hőmérséklet,ami még nem volt, bizonytalan vagyok,hogy mit adjak rá.

Főleg így nehezített pálya,hogy elég hamar le tud izzadni szegény. Nyilván tavaly, amikor még épp megszületett tök máshogy öltöztettem a melegben, mint most.

2023. máj. 18. 15:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Minden sapija megkötős mégis le tudja venni. 😅
2023. máj. 19. 08:29
 12/14 flora08 ***** válasza:
4-es vagyok. Ezzel mi is megküzdöttünk tavaly nyáron, akkor volt a fiunk 8-10 hónapos. Állandóan levette a napkalapot, később, hűvösebb időben a sapkát is. Nem nagyon tudtunk mit tenni, visszaadtuk. Ha nagyon tiltakozott, vártunk egy kicsit és amikor elterelődött másra a figyelme, újra ráadtuk. Idén a baseball-sapka volt az utálat tárgya, abban a pillanatban ledobta, ahogy ráadtam. Tovább próbálkoztam, aztán megszokta. Mondjuk kellett legalabb egy hét, mire öt percnél tovább megmaradt a fején 🥴
2023. máj. 19. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Az enyémre ujjatlan bodyt adtam
2023. máj. 20. 23:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a nadrágot is levettem róla, mert vörös volt, mint a rák, pedig végig árnyékában voltunk.
2023. máj. 21. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!