2 évesnek milyen márkájú cipőt vesztek?
Eddig dd step és td shoes cipői voltak, megy egy maus szandál. Az ő korukban nagyon fontos, hogy megfelelően kialakított cipőben legyenek, mert mos alapozod meg a, megfelelő lábboltozat kialakulását.
A gagyi divatcipők tökéletes alapjai a lábproblémák kialakulásának.
"Egyszer vettem dd stepet( hirtelen kellett cipő és az volt a boltba a méretében), 1 nap utána a kukában volt, mert a varrása szétsebezte a gyerek lábát"
Azért, mert neked nem jött be, nem sz*r cipő, mint látod, másoknak nem volt semmi hasonló problémája vele.
De amúgy mi a baj pl. egy D. D. steppel, kérdező?
Értem én, hogy nem 5 ezer forint, mint az adidas divatcipő, de azért nem is orbitálisan drága, hogy egy párra ne teljen vagy nem tudom...
Annyi mindenen lehet spórolni a gyerekeken, ne pont a cipőn már....
én pl azért vettem dechatlonost is, mert otthon homokozni, meg csúszdázni teljesen megfelelt az is. Valamint váltó cipőnek Volt h úgy kicsaptak a bölcsi előtt egy tócsával, h csavarni lehetett a vizet a nasrágunkból, és mehettünk haza átöltözni, utána vásárolni.
Na most ilyen alkalmak miatt nem veszek 10-15ért (jobb esetben) cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!