2 évesnek milyen márkájú cipőt vesztek?
A dechatlon-ban veszek mindig a 3 gyereknek többnyire saját márkás cipőt. Most lesznek 3 évesek az ikrek a nagy már sulis.
Iszonyat magas lábfejük van, a dd stepp, geox rá se ment a lábukra 1,5 évesen. Azóta meg nem is próbálkoztam
Én minta alapján válogatok, nem márka alapján. Ez van :D Nyilván úgy nézem, hogy kényelmes legyen, könnyű legyen felvenni egyedül is meg ilyenek, de alapvetően a minta a döntő. Volt itt már Geox, Primigi, Lasocki kids, Naturino, valami cupcake akármi (Deichmannból), stb.
Szóval olyat vegyél, ami szerinted a legjobb. Ha Nike, Zara, akármi, akkor az :)
Nike adidas volt eddig nekrm bajom nem.volt vele csak a bokáját is tartsa..
Umbro bakancsa volt télen
Megvoltam.elégedvr eddig velük
D. D. Step, Elefanten.
Az Adidas, Nike, stb. jellegű cipőkkel az a baj, hogy azok csak "divatcipők", a kialakitásuk során nem szempont, hogy a gyerekek lábának jók legyenek, mint a hagyományos, kifejezetten gyerekcipő-márkák esetén. Kemény a talpuk, nem hajlékonyak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!