Egy 2-3 hónapos babát illik elvinni tipegőben orvoshoz például?Sima,egyszerű,pamut halóruha jellegű tipegőre gondolok,nem a divatosabbakra.
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 21:47
11/15 anonim válasza:
Olyan ruhában érdemes vinni, amit könnyen le tudsz venni róla és ugyanúgy gyorsan fel is tudod oltoztetni
12/15 anonim válasza:
Az orvost nem érdekli miben van a gyerek, ha az tiszta (nem a pont most bukta le foltra értve, hanem amin látszik, hogy koszos) és az évszaknak megfelelő. A 2-3 hónapos baba sokminden, de messze nem nagy 😃. A kicsiknek a legkényelmesebb a rugdalózó/tipegő. Nem csúszik fel-le, nincs kint a dereka, nem nyomja a gumi, könnyen lelehet venni és felöltöztetni.
13/15 anonim válasza:
Amíg nem kezdett mászni, kizárólag body+rugdalózó kombinációt használtunk. Nyáron (akkor kúszott) csak body-t. Orvoshoz is így vittem. Mikor már kúszott, akkor volt pár darab félretéve ilyen alkalmakra, ami nem volt úgy elnyűve, mint a többi ruhája.
14/15 anonim válasza:
A 2-3 hónaposomra kizárólag rugit adok, mindenhova. Nem szeretek nadrágot adni egy ekkora babára. Majd ha már kúszik, jöhetnek a szofisztikáltabb ruhadarabok.
15/15 anonim válasza:
Mindig abban vittem őket amiben praktikus volt, az elején amikor gyakran kellett járni a nagy lányomnál nyár volt így szoknyában volt, azt csak felhajtottuk és mindent meg tudott nézni az orvos, szurit is egyszerű volt beadni. A kisebbik lányom tél közepén volt ilyen kicsi, cipzáros rugiban vittem, ebbe volt a legegyszerűbb ki-be csomagolni a többségében üvöltő babát. Senkit nem érdekelt, hogy miben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!