Ki hanyadik hètben kezdi a kèszülődèst?Babaruha mosàs?Kisàgy?Kòrhàzi cucc?
35. Hétre minden kész volt
Most 30-ra mindent össze kell rakni, veszélyeztetett terhes vagyok… onnan minden nap ajándèk..
Jelezték már, ha bármi van befektetnek a szülésig.
Én is a másodikat várom, igazából kb. semmit nem veszünk neki pluszban, csak 1-2 apróságot, cumisüveget, cumit, pelenkát, mert mindent megörököl a nagytesótól, így annyira nem tervezünk készülni.
A ruhák fent vannak a padláson, majd 32 hetes korom körül lehozom, hogy átnézzem őket, kimosom, kivasalom. És igazából akkor kész is vagyok.
Holnap töltöm a 35. hetet. A babaruhákat a napokban vasaltam ki.
1-2 apróság még hiányzik, egyed dolgokról meg lebeszéltem magam.
A kórházi csomagom még nincs összerakva, de a cuccok már megvannak hozzá.
Mondjuk ez utóbbi kicsit kockázatos, mert bármikor járhatok úgy, hogy befektetnek.
A dolgok nagy százaléka megvan.
A szobája még készítés alatt. Még most kell csiszolni, festeni, lamináltat lerakni,minden bútort összerakni.
Úgy gondolom legkésőbb mindennel a 33-35. hétre készen leszünk. Én már a kórházi táskát is elkezdtem bepakolni,sosem lehet tudni alapon.
14 hetesen covid miatt be kellett feküdnöm a kórházba, szegény férjemre maradt a cuccok összeszedése, ma már nem hagyok semmit a véletrenre.
Üdv, egy 29 hetes kismama.
Hmm en a 38ik heten raktam ossze a kisagyat es a komodot. Aztan ennyi volt.
Mikor szepen lassan beindult meg elmentem vizsgazni. Utana haza kocsikaztam, elovettem ami kell. Es este bementem szulni h hat 3 percesek talan itt az ideje. Hazakuldtek h abszolut nem indult be ez csak joslo.
Mit akarok a 38ik heten meg.
Hazamentem ledoltem. Kicsit elaludtam is majd arra ebredtem h tocsog minden es brutal fajasok vannak. Telo elo mento hiv. Mire kiertek meglett a gyerek. A meglepenyt mar veluk szultem meg.
Oke itt Svedben nem izguljak tul a terhesseget es a szulest.
Amugyis januar 1.5m ho...
🤣
7
Nagyon sokan megszülnek 37 hetesen mondjuk…
Amikor nekem bejndult, akkor már a plusz cuccok berakása is nehéz volt…
2,5 h volt összesen, nemhogy vizsgázgassak még közben…
Minden szülés más, egyszerűbb, ha készen van minden, és hetekig csak csücsül minden a helyén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!