Ráadnátok Karácsonykor a kisfiatokra?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptunk a nagyszülőktől Mikulásra, nagyon szép, csakhogy kislánynak való...
Én már akkor kérdeztem is, hogy nem e Minnie (nem elég nyilvánvalónak tűnt 😅), de azt mondták nem-nem, ez Mickey. 😂
Ráadnátok Karácsonyra a kisfiatokra? Őszintén! 😁
Kép: [link]
2022. dec. 9. 15:01
21/41 anonim válasza:
Meg lehet kövezni, de én sem adnám rá, ha megtehetjük, hogy vegyünk másikat. Nem értem miért kell a kérdezőt szidni, meg bunkózni egyeseknek.
22/41 anonim válasza:
Fu.. És akkor csodalkozok, miért ilyen elcseszett világ ez, mikor már a szülő is úgy nyilstkozik, hogy a gyerek még nem tudja eldonteni minek érzi magát. Fiúnak lánynak nem érezzük magunkat, hanem annak születünk. Ha nem tudsz donteni, nézz a lábad közé. Eszem megall komolyan.
A fiu legyen már fiú. Ez egy lány ruha így nyilván nem adnám rá.
24/41 anonim válasza:
Ha nekem tetszene ráadnám, ha bizonytalan vagyok benne, akkor nem. Lányomnak is voltak fiús ruhái, nincs ezzel baj. Ha szeretnéd add rá, ha nem nem, vissza lehet cserélni.
25/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ismét. Mint írtam is, kicseréljük inkább. Főleg a meg nem bántáson volt a hangsúly, emiatt kérdeztem rá itt az anyukáktól, hogy mi a véleményük a helyzetről. Én már akkor mondtam, mikor kaptunk, hogy szerintem kislánynak való, de anyósom állította, hogy nem, a fiús ruháknál volt. Egyezkedni meg nem szoktam, inkább ráhagyom. Viszont megtartani még így mi értelme, ha sosem lesz rajta. Így kicseréljük, ha lehet.
2022. dec. 9. 18:22
26/41 anonim válasza:
Nem adnám rá. Nem a figura miatt, hanem egész egyszerűen azért mert nem tetszik.
28/41 anonim válasza:
Max addig adnám rá amig a nagymamajaekat látogatjuk... jövőre már úgy sem férne bele szóval az sem lenne gond hogy utána hova tűnt...
29/41 anonim válasza:
Nem adnám rá, mert ez egy egyértelműen lányoknak való pulóver. Ennyi erővel szoknyát is felvehetne, mert kicsi még, nem tudja úgysem...
30/41 anonim válasza:
Úristen, ez a pulóver LÁNYKA ruha. Szivecskékkel és Minnie-vel az elején. Ez volt akciós???
Na ez a fiú ruha Mickeyvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!