Miért van az, hogy a babáknak való téli overál, kb fele olyan vastag mint pl az én télikabátom?
És ilyen jellegűből tudtok vastagabbat? Azért ezt néztem ki, mert levehető a kesztyűje és a cipője is, csak én vékonynak tartom. Azt sem tudom hogy kerressek rá az ilyen típusúakra. Van ennek valami külön neve?
Nem a vastagságon múlik,hogy mennyire meleg. Itthon jellemzően túlöltöztetik a gyerekeket. Felesleges. Egyrészt minden gyerek más, mashogy bírja a hideget, meleget. Az én lányom pl a meleget sokkal rosszabbul viseli. Születése után 1-2 napig öltöztettük a "klasszikus" plusz egy réteg elv alapján, gyűlölte.
Hordozásnál pedig eleve nem szabad túlöltöztetni őket, hiszen egyik oldalon a szülő melegíti, a másik oldalon a hordozó is plusz 1-3 réteg.
Ilyen overált kb nagy mínuszokban adnék rá.
Nem a vastagságon múlik, az anyagon. Szélsőséges példa, de nézz meg egy téli, futó aláöltözetet. Nagyon vékony, mégis benttarja a hőt.
Amúgy ahogy többen is írták, a baba általában védett helyen van, babakocsiban, kendőben (ott az anyja is melegíti)... Meg nagyon túlöltöztetik a gyerekeket, babákat. Csupa izzadtak a sok ruha alatt. Amit linkeltél overált annál melegebb/vastagabb szerintem nem kell, hacsak nem valahova síelni viszed a mínusz 5-10fokban. Nappal még bőven plusszok vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!