53 cm-rel április végén született kisfiamra szeretnèk overált venni ,tèli hónapokra , a 80-as mèret óriási lenne rá? Úgy gondolom nem baj ha nagyobb mert ugye alá kell majd öltözni is.6-7 hósan nagyon nagy a 80-as overál?
Jó-jó, hogy 53 centivel született áprilisban, de már szeptember van! Most mennyi?!
Egyébként normális márkáknál eleve belekalkulálják, hogy aláöltözteted, ezért nem kell nagyobbat venni.
Átlaggyerek durván ~20-25 centit nő az első évben, és ennek 80 %-át az első felévben, a második félévben csak pár centit.
Ebből bőven lehet kalkulálni.
Márciusi gyerekem pl: 52 centivel született, 74-es hm-es overált hordott az első telén, ami alá a 80-as hm-es cuccok is aláfértek. 1 éves korára lett 80 centi.
Szerintem az nagy lesz rá. Eleinte gyorsan nőnek, utána lassul a növekedés. A fiam májusi, én most 74-es overált rendeltem neki. Mondjuk használtan vettem, így kevésbé ráz meg, ha tél közepén véletlenül mégis kinövi és kell másikat venni.
De nyilván te látod, mekkora most a fiad. Mert az egy dolog, hogy 53 cm-rel született.
4 hónap egy hetes.
A h&m nèl valahogy nagyobbank a mèretek onnan most növi ki a 62 es mèretet, másból már 68-
s kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!