Milyen téli nadrágot adtok kicsi, szobatiszta lányotokra?
Az overál és a kantáros nadrág nem jó, mert nem tud benne pisilni. 2.5 éves.
Elég sokat szoktunk kint lenni, télen is simán 3-4 órát, közben persze iszik, ennyit nem bír ki pisilés nélkül. Milyen olyan téli nadrág van, ami meleg, kényelmes derékben és lehet könnyen pisilni benne?
Van nem kantáros sínadrág is.
De én kantárosat is adtam neki, úgyis minden téli cuccban kell segíteni.
( decemberben lett szobatiszta)
2. Gyerek most múlt 2,5
Neki is készültrm kantárossal és sima sínacival
Van bélelt farmerjük is, de udvari játékra vag játszótérre, de oviba sem adok olyat
Hát ne is a nadrágba pisiljen! 🤣
Egyébként a tavaly frissen szobatiszta gyerekem egyberészes overálban volt. Sose okozott problémát, hisz nem kint pisil. Bent levenni mindent ugyanannyi idő.
Szintén nincs még 3 a lányom
Ugyanúgy ráadom a kantárost és az overalt, ő meg szépen megvárja amíg kihámozom belőle, utána pisil. Kint az erdőben is simán ment a bugyi+ leggings+melegítő+kantárost nadrág+ felette kabát lefejtése fél percen belül, így tartottam a kezemmel a lelógó ruhákat és őt is amíg pisilt, utána visszaadtam, az tovább tartott mint letolni, de bele lehet jönni.
Egyébként a fiúknak is le kell vetkőzni,
Mert az atya úristen is pisis lesz és nàlunk mondjuk kb minden 4. Pisi az kaka is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!