Kis totyogó babának bentre papucs ? Mi a véleményetek ?
Nagyon megoszló véleményeket találok arról, hogy egy babának aki épphogy elkezdett totyogni, kell e bentre papucs vagy sem. Kintre olyan cipőcskét vettem neki, ami tartja a bokáját, nem ,,barefoot,,.Helyesen megy benne. De bent, mivel még nincs fűtésszezon és a házunk nagy részében csempe van, keveslem a zoknit, én már fázok zokniban, ezert úgy gondolom hogy fiamnak sem lehet melege. Járkál is de még sokat mászik, ha gyorsan akar eljutni valahova. Vettem neki papucsot, ami szerintem kemény neki ahhoz, hogy másszon benne, kicsit nehézkesen mászik benne, de a lépkedésnél úgy látom nem akadályozza. Szerintetek ezzel elrontom neki a járását ha egész nap papucsban van ? Mit gondoltok a benti egész napos papucsról ? Milyen fajtát kellene vennem amiben menni és mászni is kényelmesen tud ? Nem nagyon vagyok otthon ebben a témában, sokat olvasok a barefootról, meg a kemény bokatartó cipőkről, de nagyon megoszlanak a vélemények, elvesztem, hogy mi lenne jobb a fiamnak, hogy később ne legyen lúdtalpas stb....Ezért lennék kíváncsi tapasztalt anyukák véleményére
Köszi a válaszokat
Érdemes instan például gyógytornászok vagy konduktor szakemberek véleményét elolvasni. Torna Dóra - Molnár Dóra vagy babatornazda Petra és vannak még sokan.
Szükségünk volt konduktorra így a cipőket, szandált is ő segített választani, mondta,mit mikor. Nálunk semmi gond nincs ilyen téren. Bent szandál javasolt, mert túl tökéletes a talaj, kint pedig a mezítlábas lét. Ha hideg van, akkor cipő vagy szilikon talpú zokni, alá még egy zokni. TD shoes nagyon jó magyar márka.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Végül ilyen cipőcskét rendeltem, ennek nincs kemény talpa, remélem beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!