Miben van nappal és éjszaka a babátok?
hány fok van nálatok éjszaka? a body+rugdalózó sztem sok, én bentre amíg ilyen meleg van nappal, pulcsit sem adnék.
vastag kezeslábas az kemény télre való, akkor mit fogsz adni rá?
Èjjel rugdalózó
Nappal body, nadràg, zokni..kinn pulvsi, vagy az sem..dèlutaàn a hômèrsèklet függvènye, hogy hosszù vagy rövid body vagy kell- e a hosszùnadràg.
Itt tegnap 26 fok napozós idô volt.
Az, hogy a keze hideg nem jelenti hogy fazik, a hatat nezd.
Illetve te ismered a babad, de be abbol indulj ki, hogy te fazos vagy, hanem, hogy o milyen.
22-24 fokban alvashoz siman eleg egy rovidujju body es hosszu naci.
A keze nem számît, tarkón nézzük
Én is fagyosabb vagyok, mint az egyik gyerekem.
Én már pulcsit vennék, rá úgy kell felkönyörögni..
Vagy én vékony leggings póló zokniban vagyok.. ő vetkőzik alsógatyára.
Éjjel is izzad.
Szóval a gyerekedet kell megismerned.
Én nem öltöztetem túl őket.most 19 fok van kinn épp
Fel tudtam könyörögni a pulcsit.. de tuti mire 20 fok lesz leveszi ( 2,5 éves már)
Nyilván ezt csak a különbségek miatt írtam.
Kinn ilyenkor pulcsi nadrág vastagzokni lenne egy babán.. babakocsiban viszont nagyon figyelnék, hogy a hosszú felső vékony legyen vagy rugdalózót adnék( nem a pizsiset)
Mamakocsiban szélcsend és kb 24 fok felett van, ha kinn 19
( fiam kapcsán mértem hőmérővel, mert nem tudtam mi baja van)
A fiam 3,5 hónapos, ő éjszaka szokott fázni. Ujjatlan body és pizsama van rajta éjszaka, vagy hosszú ujjú body és nadrág. És hajnalban így is be kell takarni vastagabban, mert fázik. Olyan 22-23 fok van most éjszaka.
Nappal viszont mocorog, általában rövidujjú body és nadrág van rajta. Ma legalábbis. De az elmúlt 1-2 napban 22 fok körül volt bent, akkor hosszú ujjú body és nadrág. Reggel amikor visszük a tesót iskolába, akkor kap egy pulcsit is, mert akkor még hűvös van.
A kezdetektől éjszaka rugiban van, nappal body és nadrág zoknival, vagy kisruha harisnyával.
Max akkor kap egy pulcsit, ha kimegyünk, és hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!