Ráadjátok 2-szer egymás után a gyerekre a ruhát, ha alig volt rajta és nem lett koszos?
Nem hiszem,hogy bárki megszólna bárkit emiatt még én mondjuk ezt nem is figyelem
Amúgy én minden nap új ruhát adok a gyerekre. 4,5 éves lány.
Ha alig volt rajta akkor sem adom rá újra.
De ha valaki így teszi nekem az is ok
Másokkal nem foglalkozok. Attól még hogy ugyanaz van rajta, ki is moshatta. Főleg nyáron seperc megszárad.
De nem szoktam ugyanazt ráadni. Nálunk nincs olyan, hogy nem lesz koszos. Egyszer felül a hintára, lecsúszik a csúszdán, az a szememben már koszos, akkor is ha konkrétan nem látszik. Másnap nem adom rá.
Olyan van csak, hogy pl: reggel kimegyünk, visszamegyünk, átcseréljük otthoni tisztára (lábmosás, mosakodás után) és ha délután még kimegyünk, visszaveszi a reggeli kintit. De ezt is csak ha tényleg nem lett koszos. Csak sétált benne, nem izzadt bele...stb.
Nyáron főleg nem "spórolok" a ruhán.
Télen a felsőruházattal (kabát, esőnadrág) természetesen nem vagyok ilyen szigorú, de pp: pólóból akkor is újat kap.
"Nem szólnak meg, hogy tegnap is az a ruha volt a gyereken?"
Megmondod, hogy nem ugyanez volt rajta, hanem ugyanilyen.
Mármint ki szólna meg? Nem tudom, van 1-2 anyuka, akit a játszón ismertem meg és jobb viszonyban vagyunk, de még az ő gyerekeikről sem tudnám megmondani pl szerdán, hogy kedden milyen ruha volt rajtuk kint 😃 Idegenekről meg pláne.
Amúgy attól függ, ha fetrengenek benne a homokozóban, akkor kirázom a ruhát és szennyes, akkor is, ha látható kosz nincs rajta. De pl pont ma, délutánig 1 szál rövidgatyában volt a 6 éves fiam, aztán mentem boltba meg beugrottam a mamájához (anyósomhoz), és jönni akart velem. Úgyhogy felvett egy pólót, de ahogy hazaértünk, le is vette megint, szóval nem volt rajta 2 órát. Ilyen szituban pl nem dobom szennyesbe a pólót, holnap még simán jó lesz.
Persze hogy ráadom
Mosásban megy tönkre
Ki szolna meg ??
Es mi a jo feneert erdekel akarki velemenye is a gyereked ruhajaval kapcsolatban ? Miert mas velemenye szerint elsz...
Hidd el, senki nem nezi mi volt a gyerekeden elozo nap.
Mellesleg meg a fel orszagnak van szaritogepe, este kimosod, majd megszaritod, tadam.
Nyaron meg 11 kor kiterited, delre szaraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!