Gyerekruha eladás. Hol, milyen áron?
Eddig nem voltam erintett a temaban, de van par fiu ruha, amit eladnek.
Facebookon hirdetem, de nem is irt senki.
Csomagban vagy darabonkent jobb eladni?
3 rovid ujju (csak lecimkezett), 2 melegito (csak lecimkezett), 2 parszor hasznalt hosszunaci, 4 rovidnadrag, amibol ketto csak egyszer viselt, egy furdo naci (lecimkezett), egy pulcsi (lecimkezett)…. milyen aron hirdethetem?
122-128-as ruhakrol van szo, ha ez szamit.
Sehol kb.
Max így csomagban elcserélheted
helyi csere-bere csoportban. tábla csoki, gyümölcs stb.
Nagyon nehéz már használt ruhát eladni. 1 részt a méret miatt (hiába van benne a méret, márkánként eltérő)
Én speciel szeretem megfogni h milyen az anyaga, na meg egy ekkora méretnél már nagyobb a gyerkőc, így szereti ő kiválasztani
Először darabonként szoktam, utána méretenként az utolsó darabokat csomagban.
Nálam kislány 56-104, kisfiú 56-86 méret volt eddig hirdetve, minden, ami nem lett foltos, lyukas. Ruhák, téli overálok, cipők, sapik, minden. És a holmik 90%-át elviszik. Játékokat hirdettem, bundazsákot, sterilizálót, kistakarókat, babakád, játszószőnyegek, bontatlan cumik, gyakorlatilag mindent, amit már kinőttek. És szinte mindent elvittek. Meg kell nézni mások mennyiért hirdetik, minimálisan alá tenni az árát, 3-4 helyre feltenni, frissítgetni és előbb-utóbb lesz gazdája.
Ha megsincs kedved ehhez, akkor H&M, én a foltos, eladhatatlan ruhákat oda adom le, kisebb zacskónként 500 Ft és utána levásárolom, mikor amúgy is vennék onnan ruhát a gyerekeknek.
Oh, hat koszonom.
Tavaly rogton eladtam mindent, valtoztak a dolgok azota ezek szerint
El szoktam ajándékozni a ruháimat, amire már nincs szükségem és hibátlan állapotú.
Nem viszem ruhagyűjtőbe, mert egyes emberek “kikukázzák” és csak eldobáljak.
Nem vagyunk rászorulva a pénzre, de a gyerek ruhák nagyon drágák… és ezek szinte teljesen újak.. ezért gondoltam, hogy megvennék, mai divatúak, közkedvelt mintákkal…
2 alkalommal volt nagyobb csomag és azonnal írtak, most semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!