Gyerekruha, játék eladás. Átadás, átvétel lebonyolítás?
Akik foglalkoznak ezzel…
Ti hogy bonyolitjatok le az uzletet?
En eleg sok mindent eladtam mar, legtobbet postai uton, de sok a szemelyes atvetel. Ilyenkor a varos egy tetszoleges pontjara elviszem, meg lehet nezni…
Most epp hirdetek kisautokat, egy ferfi irt is, hogy szeretne megnezni, de csak cimre jonne, o nem nezegeti az utcan.
Masik holgy pedig nem tud keprol valasztani, szeretne megnezni a ruhakat nalam.
En nem szeretnek idegent az otthonomba engedni. Ti hogy vagytok ezzel?
Én sokszor adtam el háznál, de csak a kapuban, a házba nem jöttek be, kivéve amikor a kiságyat adtam el.
Ha feszélyez, hogy férfi, esetleg hívd oda hétvégén, amikor a férjed is otthon van.
Ha meg nagyon nem akarod házhoz hívni, akkor hagyd, majd megveszi más idővel :)
Én is sokszor adok el és igen, volt olyan, aki bepofátlankodott, hogy nem gondolom ugye, hogy majd az utcán próbálja fel a kabátot(kocsival jött)..
Autóért meg ruhákért nem engednék be senkit, pláne mivel a használtan vásárlók nagyrésze olyan is.. Szervezd plázába, mekibe, ott teljesen normális az ilyesmi.
Még a címet se szívesen adom meg, nemhogy beengedjem.
Eddig azt engedtem a legtovább, aki a babakocsiért jött, de őket is csak a folyosóra. Inkább elviszem messzebbre a cuccot.
Egyedul vagyok itthon, altalaban a gyerekkel.
3 lakasos tarsashazban lakunk (most nyaron koltoztunk ide, atmenetileg), de ebben a lepcsohazban csak en lakom, a szomszedokat sem ismerem. A ferjem szeptember 10 utan jon haza.
Csaladi hazba sem szivesen hivnam, nem kell tudnia hol az otthonunk, en sem vagyok kivancsi masera…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!