Ovis kisfiúnak boxer alsó jobb, vagy inkább hagyományos alsónemű?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 08:41
1/11 anonim válasza:
MEg tudja mondani, neki melyik kényelmesebb.
2/11 anonim válasza:
Amit jobban szeret. Egy óvodás már általában fel sem veszi azt, ami neki nem tetszik.
3/11 anonim válasza:
Fiamnak van ilyen is, olyan is, még nem jelezte sehogy, hogy melyik kényelmesebb neki.
4/11 anonim válasza:
Inkább mintára választanak mint fazonra, nálunk mindkét típus van.
5/11 A kérdező kommentje:
Volt férjem és az anyja teljesen kiakadt a láthatáson, hogy a gyereken boxer van, szerintük egészségtelen. A volt férjem nem hordott boxert soha, az új nője fia is egyidős a mi gyerekünkkel és ő sem ad rá. A fiam szerint ez kényelmes neki.
2022. júl. 8. 10:11
6/11 anonim válasza:
Nekem a 6 éves fiam csak fecske, ő nagyon vékony egyébként, szerintem mindenféle kényelmes lenne neki, de azt mondta, ő nem hord rövidnadrágot a nadrág alá :) mióta szobatiszta, azokat szereti egyébként. A 4 éves fiam csak boxer, ő nem indokolja (még meg), de fecskét konkrétan letépte magáról, mikor szoktattuk, így mivel nyár volt kis rövidnadrágokat adtam rá, utána beszereztem bővebb boxereket, neki az jött be. A kicsi még pelusos, de ha anélkül rohangál, többször inkább boxert választok, mert kicsit husi, az meg nem vág be. Egyébként egyik sem egészségtelen szerintem, dehát hagy hordjon olyat, ami kényelmes.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2022. júl. 8. 12:10
8/11 anonim válasza:
6 éves iker fiúk.
Egyik csak boxer, másik csak fecske.😂
9/11 anonim válasza:
örülj neki nyolcas, legalább biztos nem cseréled fel, és nem kezdődik az anyaaa, a béla ellopta a szupermenes gatyámaaaat... (megtörtént eset alapján, egyébként két, hajszálpontosan ugyanolyan színű, méretű, mintájú elzás bugyi esetéből okulva...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!