Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Nyári babának milyen ruhát,...

Nyári babának milyen ruhát, mennyit vettetek?

Figyelt kérdés
Tudom 1000 meg egy ilyen kérdés van, de elakadtam. Július végére várjunk kisfiút. Kell hosszú rugi, hosszú ujjú body? Vagy tök felesleges? És a napkalap? Hiszen nyilvánvalóan nem fogom a napra kivinni. Összességében miből mennyivel készültetek? (Van már egy kislányom de ő novemberi szóval teljesen más volt)
2022. máj. 23. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Kisfiam augusztus közepi. Szerintem nyáron is előfordul hűvösebb nap, ezért egy párat én beszereznék a helyedben, de valóban nem kell túlzásba esni. Napkalap kell. :) de igyekezz árnyékban lenni vele majd - a szél ellen viszont védi majd és nem sül rá a fejére, mint egy kis sapka.
2022. máj. 23. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írja, lehet hűvösebb az idő párszor nyáron is, úgyhogy simán elfér pár hosszú ujjú. Napkalap is mindenképp kell, mert hiába nem akarod napra vinni, azért csak el kell menni ide-oda, és elkerülhetetlen a nap.
2022. máj. 23. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

Napkalap akkor kell ha ül már vagy legalábbis nem a mózesben van.

Sima kendő lehet a fejére, de a karima felesleges

2022. máj. 23. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó: amúgy miért? Tényleg érdekel :D
2022. máj. 23. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!