Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hogyan kellene öltöztetnem a...

Hogyan kellene öltöztetnem a lassan 2 éves gyerekemet?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban lesz 2 éves. Múltkor vettem neki egy kis vékony fejkendőt mert csak egy volt neki. Anyósom szerint nagyon vastag miért nem azt hordja amit ők vettek neki és 1 évesen se kendőt adtunk rá hanem vékony kötős kalapot. Az az igazság sose tudtam hogy épp most jól öltöztettem e mindig sztem melegebben sikerült. Meg anyósom mindig azt mondta kiskorában is hogy sapkát pl mindig kell rá adni nem igazán mertuk nyáron se lazán öltöztetni. Meg szoktam nézni a hőfokot de mivel a füle kicsit kényes szokott lenni így nem igazán merem csak úgy simán kivinni. Egy lassan 2 éves gyerekre szoktak még adni ilyen megkötős vászon sapkát? Nagyon sok ennI idős gyereknél azt látom h nem is adnak rá semmit a fejére ha fúj a szél se napon simán úgy vannak. Meg mernek szandált ujjatlan felsőt rovidgatyát, vagy egyberuhát adni rájuk. Szóval sokan nem féltik a fülüket meg a naptól se félnek. Hogyan kellene öltöztetnem hőfok szerint hogy tuti ne legyen melege de ne is hűljon meg? Esetleg leirnátok hogy hőfokonkent mibe szoktátok öltöztetni a gyerekeiteket ? Meg bennt is a házban
2022. máj. 21. 14:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon izzadós és sokat szaladgál, mindig dobálja le magáról a ruhát, ezért általában (tudom sokaknak fura, de) kb. 15 fok felett már rövidnadrág pólóval, ha fúj a szél, akkor még pulcsival. 15 fok alatt hosszú nadrág, pulcsi, kb. 12 fok alatt kabát. Szandál 20 fok felett.
2022. júl. 1. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!