Erősebb testalkatú 2 éves kislánynak hol vesztek ruhát?
Nagyon egyszerű:
Vegyél 3/4-es vagy feles leggingseket neki a magasságánál jóval nagyobb magasságra való méretből. Annak jó lesz a dereka és a szára is.
(Ez még mindig egyszerűbb, mint vékony gyerekre jó derekú és jó hosszúságú leggingst)
90 cm magas. A szára hosszú neki, derékban viszont szűk, főleg a bélelt leggings, ami nem nyúlik.
Köszi 1-es, ezt kipróbálom majd!
Hát pedig a legtöbb ruhát, pont kövér gyerekekre tervezik. A normál/vekony testalkatú gyerekemre napokig jártam mire találtam valamit.
H&M, Takko nézd meg ott minden duci gyerekekre van ilyen kis méretben.
Tapsztalat
F&F
Kik
H&M legtöbbje ( vannak slimfit darabok is)
Takko
( nàlunk pont az ellentettje a baj... minden bő... vègre a Lidl nadrág jó lett -gondolom pont az ami nektek szűk... nálunk árnyalja a képet, hogy a lányom csak bugyis màr 86 cm magassággal, ekkora méretben pedig pelusra is gondolnak, mindemellett kifejezetten vékony testalkat is)
Az eredeti varrómamik facebook csoport kb. ezért jött létre.
Egy csomó anyukának elege lett, hogy a gyerek nem konfekció, és megy ezerrel a tanácsadás, a hogyan csináld, meg a szabásminta csere-bere.
Egyébként röhej, hogy tovább tart egy normális nadrágot megtalálni, mint megvarrni 2021-ben, de sajnos ez a helyzet.
Szia.
Az én kislányom 2 és fél éves múlt,17 kg.
Leginkább a kik-ben vásárolok mert a leggingek ott szuper gumisak,mi is azt szeretjük. Illetve a felsők is szélesek és rugalmasak.
Néha kifogok 1-1 szuper darabot a pepcoban is,mert a fiamnak ott vásárolok,ő meg extra vékony és nagyon jók a farmereik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!