Tudnatok adni 2 eves fenyevo kislanynak kaja otleteket? :/ mar kifogytam.
Fogzik stb.. nem is valami jo evo..
Halrudacska sultkrumpli,melegszendo ezek mennek de inkabb este eszik tobbet amugy szinte egesz nap semmit
Esetleg olyan otletek erdekelnenek ,amikbe el van rejtve zoldseg pl spenot,mert azt sem hajlamdo megenni,pedig az volt a kedvence regen :/ orulnek ha enne ilyeneket,mert felek,hogy nem kap elegendo vitamint,hiaba adom neki a multivitamint .. koszi :)
Sajtos spenotos teszta
Spenotos rakott palacsinta
Adhatunk tippeket de sajnos van olyan hogy egy gyerek “semmit” nem eszik egy ideig... majd elmúlik, ne feszkózz rajta nagyon.
Zöldség krémleveseket imádják a srácaim, a levesgyöngy miatt kezdték enni, az tetszett nekik, de a levest is bevitte :) Sütőtök, répa, édesburgonya, brokkoli, hagyma, zeller, cukkini.... vagy ezek vegyesen, kb minden zöldségből lehet készíteni.
Húslevest szokták szeretni a gyerekek tésztával, répával...
Spagettiből én szoktam csinálni spenótosat is, nagy kedvencük. De itt is lehet mindenféle zöldségeket ellőni a szószhoz ugynanúgy mint a levesnél.
Szoktam csinálni hamburgert úgy hogy a húspogácsába a darált hús mellé teszek picire reszelt cukkinit meg répát, a só-bors mellett kakukkfűvel fűszerezem, nem is veszik észre benne a zöldséget már a hambiban.
A cukkiniből kevert sütit is szoktam készíteni, még senki nem mondta meg róla hogy a finom puha tésztában egy hatalmas adag cukkini van, a munkatársaim vadulnak érte.
Halrudacska mellé nálunk fele rizs, fele vmilyen párolt zöldség a köret, vajon párolt kukorica, vagy ami még nagyobb kedvencük pici koruk óta, a bébirépa.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, kitartás!
Vadas szósz tésztával, nálunk imádják.
Paradicsomleves, ebbe szoktam tenni padlizsánt és összeturmixolom. Így krémes lesz.
Házi pizza sok zöldséggel
Lecsó rizzsel
Pörkölt
Amit már írtak, húsleves, bolognai, spenótos tészta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!