Elfogadnátok úgy a babaruhákat, hogy a felajánló kijelentette, hogy kéri majd vissza őket?
Nem
Ugyan ez, hogy több helyről kapunk, nem fogom jelölgetni, fejbe tartani.
Nameg ha baja lesz, kifizetteti, vagy mi?!
A másik, ha én adok valakinek valamit, akkor en azt nem kérem vissza. Ugyan ezt elvárom.
Biztos, hogy nem.A babaruhák is tönkre tudnak venni,ha rengeteget bukik, vagy nyakig kakis lesz.(nyilván egy csecsemő nem szakítja ki minden nadrág térdét mint egy 5 éves,meg nem motorozza szét a cipőjét mint egy 2 éves)
Én különben nem is értem, ha valaki még használni akar valamit, minek adja oda másnak(teljesen mindegy mi az)?A másik önhibáján kívül is tönkre mehet az a dolog, aztán meg jön a sértődés, meg családi/baráti perpatvar.
Én fel sem ajánlanék ilyet,és el sem fogadnék.
Jah és ruhák,pl míg gyerek és fiatal voltam, anyám mindig mindent mindennel összemosott,sosem nézte meg semmi zsebét,volt hogy a napokig áztatott ruhák már bebüdösödtek,aztán mosta ki,és mindig mindent (de szó szerint, pl a szőnyeget, ágyat, széket, konyhaasztalt,ülőgarnitúrát ugyanis rájuk rakta a forró vasalót)és minden létező ruhát kiégetett/megégetett/megkapatott vasalóval.Ezzel mások ruhaápolási szokásaira szerettem volna utalni, hogy gőzünk sincs hogy a másik fél, hogy kezeli a kölcsönkapott ruhákat(nem biztos,hogy rá akarnánk adni még a kisbabánkra).
7-essel egy a véleményem
És én is így adom tovább a sajátjaimat.
Egy gyerek az gyerek
Szakít
Foltoz..
Stb
Benne van a pakliban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!