Milyen hálózsákot vettetek, terveztek venni (ha fogtok, értelemszerűen)?
Figyelt kérdés
Rövid ujjú? Hosszú ujjú? Esetleg olyat, ami hasonlít egy pólyára (kinézetre)? Posztolhattok képet is. Köszönöm!2022. márc. 30. 15:21
1/4 flora08 válasza:
Az első két hónapban pólyában aludt a kisfiam, kaptunk egyet, amit alváshoz nem kellett bekötni, csak kétoldalt begombolni. Nagyon szerette, mi is, könnyebb volt úgy fogni és ringatni. Amikor kinőtte, ujjatlan, pamut hálózsákot vettem neki, a Brendonból rendeltem. A vastagabb anyagút nem viselte el, melege volt benne, pedig nem fűtöttük túl a szobáját.
2/4 anonim válasza:
Vállpántosat, azaz rövid ujjút. Amíg nem forog jó a klasszikus hálózsák. Forrástól számítva viszont tipegő hálózsák kell.
3/4 anonim válasza:
Én használtan vettem ilyen típusú H&M-eset: [link]
Vállpántos, közepesen vastag. Ezt lehet használni szinte egész évben, csak a pizsamát alakítom melegnek megfelelően (télen vastagabb a pizsi alatta, nagy melegben pedig csak body-t kap).
2: A fiam 1 éves és vígan elvan ebben, fel is tud benne állni. Lehet gyerek válogatja, hogy mi zavarja. Unokahúgomat például zavarta a tipegő harisnyás láb része, folyton le akarta venni.
Én a praktikusság miatt a vállpántosra szavazok, de ha nem gond a több darabos kollekció, a hosszú ujjas verziót is ki lehet használni a nyár kivételével. Ház és fűtés függő, mi 20 fokot tartunk a házban, valahol 25 az alap télen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊Én is rendeltem egy rövid ujjút a C&A-ból.
2022. ápr. 2. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!