Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos baba mondja már...

9 hónapos baba mondja már értelemszerűen azt, hogy NEM?

Figyelt kérdés
Barátnőm kisfia állítólag mondja. Kérdezi, hogy kér-e még enni, ő mondja, hogy nem. Ha pelenkázza, akkor is mondja, hogy nem. És állítólag még egy-két helyzetben. Ez lehet? Nekem olyan korainak tűnik.
2010. dec. 16. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
9 hónaposan már az én fiam is mondta, és egyértelműen használta arra, amit nem akart. Van aki már egy évesen is jól beszél, mások meg csak két éves koruk körül kezdenek. Egyébként az én fiam szókincse is csak pár szóval bővült azóta, de amit mond, azt érhetően és egyértelműen.
2010. dec. 16. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Valóban,kicsit talán korai,de nem kizárt...Az én babám 5 hónapos korától 8 hónapos koráig minden falatnál mondta,hogy "hamm".Azóta csak akkor mondja,ha éhes (most 10 hónapos).9 hónaposan a papáját hívta akkor is,ha a papa dolgozott.Beállt az ajtóba,és kiabálta,hogy "papa,papa!".De ez elég korainak számít.Mi a családban mindannyian ilyen korán kezdtük.Sőt!Én 4,5 évesen írtam,olvastam,számoltam!☺Nem emlékszem,ki tanított meg,de áldott legyen érte!☺
2010. dec. 16. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

a lányom 10 hós, nem mondja h nem, ő csak ismételget szótagokat, de azt egész áldott nap.

A fiam 1 éves szülinapján mondta először h nem, még a fejét is rázta hozzá nagyon, h nem-nem.

2010. dec. 16. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam nem mondja, hanem rázza a fejét, pl. ha már nem kér enni többet. Azt mondja, hogy baba, de ezt nem értelemszerűen és többször hallottam már azt tőle, hogy annnnya, de persze ez sem lehet tudatos.
2010. dec. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!