6-12 hónap közötti gyereketeknek hol vesztek ruhákat? Konkrét üzlet, webshop érdekelne.
Nekem 1 éves a babám, még csak turis ruhái voltak, szépek, újszerűek, olcsók :)
Szerintem olyan 2 éves korig simán elleszünk turis cuccokkal. Utána talán Next, H&M jön, ha nem találok valamit, ajándékba kaptunk Pepco neg Sinsay ruhákat, de azok pillanatok alatt úgy néztek ki, mint amit a kutya szájából húztak elő.
H&M, Tesco, Reserved
Spéci dolgokat Bonprix (pl overál, esőnadrág, ilyesmi)
Cipő CCC vagy Deichmann.
Kik, Pepco, sinsay szerintem rettenet. Otthon csúszni mászni elmegy de utcára nem adnám rá.
Egyelőre H&M, reserved és C&A ruhái vannak, de a H&M és C&A nagyobb mint ami bele van írva, a tescost meg úgy vettem észre hamarabb kinövi. Már akkor rövid a 74-es vagy 80-as nadrág amikor az a méret következik.
Egyedül a bonprix az amit nem próbáltunk, köszi utolsó a tippet! ☺️
Hogy tapasztalod, a bonprix méretezése milyen?
Pedig mostanában az is elég ócska lett. 😬
Nekem pont a hossz a lényeg, vékony, hosszú lábú babám van (pont, mint mi a férjemmel) egy szettből a pulcsiban elveszik a nadrág meg boka fölé ér. 😅🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!