Internetes bababoltot tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Brendon nekem drága. Személyesen ki lehet fogni a leárazásokat, de webshopról nem. Webáruházat keresek, ahol jó áron vannak a termékek.2020. jan. 4. 15:06
2/6 anonim válasza:
H&m-ben vettem anno bodykat, rugikat, sapit leárazásokkor. Asti webáruházból is vettem 1-2 dolgot akciósan. Overált Marketplace-en,Jófogáson vettem újszerű állapotban. A cipő vásárlásához mikor nagyobb volt vittem a gyerekét, mert széles a lábfeje.
3/6 anonim válasza:
Next (nextdirect pont hu), Reserved, Zara, ckf pont hu, H&M webshopja. Én ezekről szoktam szinte mindig rendelni. Most is vannak nagy learazások a reserved-ben és a zarában. Őszintén, tiszta szívből ajánlom mindet. Jó minőségű, nem félrevarrt, gyönyörű ruhák vannak. 3 éves a lányom, szinte csak ilyen ruhái vannak.
4/6 anonim válasza:
Babaszafari, babaagynemubolt, astibababolt bar az is draga
5/6 A kérdező kommentje:
Ruhát most rendeltem Reservedről, tényleg szépek. Fekszek, ezért nem jutok el boltokba, MINDEn baba kelléket neten szeretnék megvenni, házhoz szállítással.
2020. jan. 4. 20:31
6/6 anonim válasza:
Babakocsigyar nagyon jo en is rendeltem onnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!