Szerintetek mennyire érné meg internetes baba, kisgyermek ruhaboltot nyitni? Lenne rá kereslet?
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 10:23
1/7 anonim válasza:
Mar rengeteg van belole es talalhatunk jobbnal jobb arakon. Sok lenne a konkurencia. Esetleg valami egyedit kell kitalalni melle ami kulonlegesse tenne, hogy vasaroljanak az emberek. Mondjuk, en is mint anyuka inkabb azt veszem meg a gyerekemnek amit latok es megnezhetem hogy milyen az anyaga. Sok a macera visszakuldeni, ha esetleg nem az elkepzeleseimnek megfelelo. Velemenyem szerint nem igazan eri meg.
2/7 anonim válasza:
Én rengeteget vásárlok online, a ruhavásárlásaim 80%-a online. Kb fele-fele arányban online bolt és online turi. A 2 kisgyerekkel igazi mutatvány boltba menni. Már ismerem a nagyobb márkák minőségét és méretezését, eddig egyszer kellett visszaküldeni valamit mert nem volt jó a méret (páromnak rendeltem, ő már nem nő ugye :-). Belőlem kiindulva érdemes :-)
3/7 anonim válasza:
Szerintem se nagyon érné meg.
Én szívesebben vásárolok egy üzletben személyesen, vannak sokszor -70-90%-os akciók. Meg lehet nézni az anyagot, hogy a méret tutira ok-e.
Neten rendelés + postaköltséggel jár, meg nem is biztos, hogy tetszik, vagy hogy jó a méret.
Meg hát ugye az árak. Sok-sok netes vásárlási lehetőség van, amik olcsóbbnál olcsóbbak, nem adhatod drágán, ha forgalmat akarsz, akkor meg nem is éri meg árulni, csak ha nagyon sokat tudsz eladni.
4/7 anonim válasza:
Nem rossz ötlet egyáltalán, előttem szóló nak abban igaza van, hogy már sok ilyen internetes bababolt van, de például az én koraszülött babámra 44-es ruha kellett első körben és szinte sehol nem lehet kapni mert általában az internetes áruházakban 56-tól indul a méretezés.Szóval csak egy ötlet ☺ kisebb méretek árusítása szerintem "feldobná az üzletet" és keresetté tenne.Sajnos sok a koraszülött...ez személyes tapasztalat.
5/7 anonim válasza:
Én csak abban az esetben vásárolnék online babadolgokat, ha jobban megérné anyagilag, mint a sima bababoltok. Vagy olyan dolgokat lehetne ott kapni, ami ritka a babaüzletekben.
6/7 anonim válasza:
Nem érné meg már mert rengeteg van belöle ,én is inkább személyesen vásárolok ,személyesen sokszor olcsobb mint online ,mert ott postaköltség is van .és online sokszor drágább is .
7/7 anonim válasza:
Sose vásárolok online, és nem ismerek olyat, aki szokott. Vannak a bababörzék, bizományik, turik, ha olcsóbbat akarok, egyebekben boltokban vásárolok (C&A, Lidl, néha Kik, Pepco). Nem érné meg, mert nem tudnád olyan olcsón adni, hogy megvegyem látatlanban. Mondok egy példát, szinte mindent akcióban veszek, akár előre is. Kisfiamnak betáraztam a Takkoban figurás, dínós, stb. pólókat 450-550 Ft/darabját. Újak, címkések, divatosak, tetszenek. Sajnos mire beszereznéd a bálát nagykerből, szétválogatnád, fotóznád, mérnéd, szenvednél a megrendelésekkel, neked egy ilyen póló lehet kijön ugyanúgy 5-600 Ft-ba vagy többe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!