Miért csak rózsaszín ruhákat ad rá szinte ?
Ne vegyél neki ruhát!
Utálom, ha valaki a gyerekeimnek ruhát vesz! Én is azt szeretem rájuk adni, ami nekem tetszik. Ennyi.
Egyedül nővérem tudja eltalálni, hogy mi tetszene, mert egyezik az ízlésünk.
De mindenki mástól pénzkidobásnak érzem, ha ruhát hoz!
Ne vegyél ruhát más gyerekének.
Vagy a stílus nem fog tetszeni anyukának vagy a mérettel lesz probléma.
Téged miért zavar, hogy olyan ruhákat ad rá?
Már bocs, de én se adok a gyerekre olyan ruhát, ami nem tetszik, csak mert valakitől azt kaptuk ajándékba. Azt meg aztán főleg zokon venném, ha egy találkozáskor az ajándékozó direkt ráadná a gyerekre, csak hogy lássa rajta. Öltöztesse a saját gyerekét, ha nincs neki, akkor meg vegyen játékbabát, ne az enyémen élje ki az ilyen irányú ingereit.
Én amúgy megértelek, én is imádok ruhácskákat venni a lányomnak, de pont emiatt nem is szeretem, ha ajándékba kapunk. És én is zömében csajosan öltöztetem. Ez van, majd kamaszkorában másként fog öltözni, a saját ízlése szerint, egyelőre még van beleszólásom. Azért, mert valaki nem annyira rózsaszín, habos-babos, attól még én ugye öltöztethetem úgy a gyerekem, ahogy nekem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!