Adtok pizsamát az egy év alatti babátokra?
Valami gatyaellenes lepontozza, aki gatyát ad a gyerekére, vagy mi? 🤣 jaj istenem...
Igen, használtam külön pizsit az első naptól. Szerintem nekem volt rá szükségesm. Úgy összefolytak a napok, kellett valami rendszer...
Mi is az első otthon töltött naptól használtunk, rugi éjszakára (hosszú ujjú meg talpas) nappalra body + nadrág vagy olyan rugi, ami fent csak kapcsos de nincs ujja.
Most már egy éves múlt, éjszaka csak egy bodyba alszik (általában rövid ujjú, így is lerugdalja a takarót) nappal meg body + naci, de nem ugyanaz a body, mint amiben aludt. Rendes két részes pizsit nem adnék rá amúgy, mert a felsője szerintem folyton felcsúszna és a nyakában lenne. Ugyanúgy hálóinget se, pedig láttam már abból is cuki kis 80/86ost,de annyi nem praktikus szerintem.
Igen, van külön pizsirugija. Nappal vastagabbakat adok Rá, mivel nincs betakarva, sokat van a földön.
Estére viszont csak egy vékony, kicsit bővebb fazonú pamut rugit adok Rá, hogy kényelmes legyen, és ne legyen túlöltöztetve a hálózsákban.
5 honapos a lányom. Én pl rugdalózót sosem adtam rá. Herótom van tőle. Body +nadrág
Egyenlőre én is úgy csinalom, ahogy te. Esti fürdés után ráadom, következő fürdésig az van rajta (hacsak nem lesz balesetes) Igy is tökéletes megkülönbözteti az éjszakát a nappaltól. Magamnak meg nem csinálok plussz melót, hogy még a pizsit is moshassam.
Amigy nem kúszik/mászik, igy is marad.
Fiammal is így csináltam anno (3 éves lesz)
Csatlakozom az este rugi, nappal body+naci csapathoz.
Így a rugik nálunk mind pizsamák.
Az 50-es méretből csak rugikat szereztem be, így újszülöttként nappal is rugiban volt. De ekkor is elkülönítettem a pizsiket a nappalitól.
56-os mérettől kezdve pedig már a fent leírtak szerint öltöztettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!