Mikortól adtatok babátokra kétrészes, lábfej nélküli pizsamát?
Figyelt kérdés
Mennyi idős volt babátok? Adtatok alá body-t?2010. jún. 10. 22:51
1/10 anonim válasza:
1 éves korától kb. Igen, adtam alá bodyt. De mi téglaépületben lakunk, földszint, elég hűvös van. Most hosszúujjú body és pizsamanadrágban alszik, de olyan 18C van nálunk.
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! :) Mi panelban vagyunk, kb 25 fok van, de nem mertem szabadon hagyni a kis lábát.
2010. jún. 10. 22:56
3/10 A kérdező kommentje:
jah, 12 hós :)
2010. jún. 10. 22:56
4/10 anonim válasza:
1. vagyok. Amikor panelben laktunk és ilyen idő volt, akkor már nem adtam rá zoknit, most adok rá. Pedig már 17 hónapos. Ő egyébként jelzi, ha melege van, ill. leveszi a zokniját. Betakarni nem takarom, nem is engedi.
5/10 anonim válasza:
2 hónaposan. Ujjatlan body volt alatta, és zokni, úgy tettem a zsákba.
6/10 anonim válasza:
Kb 16 hósan vettem pizsit olyat, ami egybe kezeslábas, de nincs zoknirésze. Alatta most nincs bady. Vékony hálózsákban alszik. 26 fok van nála.
7/10 anonim válasza:
Az én lányom most 8 hónapos, és már csak egy szál rövid ujjú bodyban alszik. Nálunk 27 C van a szobában, nagyon nem bírja a meleget. Amióta így "levetkőztettem", azóta alussza át ismét az éjszakákat. Első éjjel még egy zoknit húztam a lábára, de reggelre már nem volt rajta:).
8/10 anonim válasza:
2 részes pizsit már 80as mérettől hordott bodyval, és betűrve a nadrágba, meg zoknival, de nyáron sosem. Nyáron csak body és egy vékony nadrág meg zokni maximum. Most már csak 1 body van rajta meg egy zokni. 19 hós.
9/10 anonim válasza:
4hónapos korától pizsinaciban alszik a fiam bodyval zokni nélkül. Most 8 hónapos, ebben a melegben csak egy ujjatlan body van rajta, még takaró sincs, annyira izzad a buksija. (panel lakás)
10/10 anonim válasza:
15 hónapos, de még mindig a tescos pamut lábfejes hosszú újjú rugiban alszik, ebben a melegben csak az van rajta, be sem takarom. Vettem 2 részes pizsit, de a zoknit vagy lemozogja este vagy bevágja reggel a lábát, a felső a sok forgolódástól mindig felcsúszik és kivan a hasa, nem praktikus még nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!