Mennyi ruhadarabok szükséges venni a kisbabának? Hány darabot vetetek? Milyen méretekben? Számít az anyag? Ha igen, melyik a jó, legjobb?
Nem szeretnék most mindent egyszerre megvenni, de azért lassan-lassan ha meglátok valamit, megtetszik, hát nem bánnám. ☺️ Első baba és lehet bután hangzik, hogy nem tudom ezeket a dolgokat még, de nagyon örülnék neki, ha valaki segíteni ebben. Egyedül, illetve a férjemmel fogok vásárolgatni. Nem tudom számít e, mármint méret tekintetében, hogy nem Magyarországon élünk (Hollandiában), úgy értem nem tudom, hogy egységesek e a baba méretek Európában. Csak azért jutott eszembe, mert a felnőtt ruha méretek nem azok.
Tegnap nézegettem az interneten egy H&M-es kis rugdolózót (csak példának írom, teszteltem a dolgot 😄) és azt írja, hogy az elérhető méretek: 68 és 74. Szóval ezt a két méretet bátran lehet venni?
Lennétek szívesek segíteni nekem ebben? 😊
Nagyon szépen és hálásan köszönöm a válaszokat, lányok! Nagyon kedvesek, aranyosak vagytok! 🤗❤️
A baba nemét azért nem írtam csak, mert mi sem tudjuk, nem is szeretnénk. Reméljük, hogy nem derül ki a végéig, de ugye bármi lehet. 😁 Fogom még párszor olvasgatni, tanulmányozni a válaszokat, hogy emlékezzek. Bár mindenre amúgy sem lehet felkészülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!